Hopp til hovedinnholdet

Digitalt: Introduksjon til Ungfritid.no

Ungfritid.no logo
Ungfritid.no logo

Vil du rekruttere flere barn og unge til fritidsaktivitet i din organisasjon?

Nå lager frivilligheten en nasjonal oversikt over alt som er gøy å være med på for barn og unge, og vi vil ha med DIN organisasjon! Bli med på digitalt informasjonsmøte om Ungfritid.no 4. mai!

Arrangører: Frivillighet Norge med Ungfritid.no
Sted: Digitalt kurs på Zoom (lenke sendes på e-post til alle påmeldte en dag før arrangementet starter.)
Tid: Tirsdag 4. mai kl. 18:00-19:30
Pris: Gratis. Påmelding er nødvendig.


Ungfritid.no er en digital oppslagstavle for frivillige organisasjoner som skal vise mangfoldet av fritidsaktiviteter til barn og unge, på et og samme sted. Det er nå åpent for publisering av fritidsaktiviteter i regi av frivillige organisasjoner, frivillighetssentraler og kommunale fritidsklubber, og vi vil ha med din organisasjon! Bli med for å få en innføring i hvordan du kan bruke Ungfritid.no til å synliggjøre aktiviteter i regi av din organisasjon.

Bli med på en dugnad for økt deltakelse!

For 2021 planlegger vi prosjektet «Dugnad for økt deltakelse i fritidsaktiviteter». Det nasjonale, gratis og digitale rekrutteringsverktøyet Ungfritid.no vil være et sentralt virkemiddel for frivillige organisasjoner, lag og foreninger. Ungfritid.no er ikke et verktøy for betaling av deltakeravgift, men er veien inn til nye fritidsaktiviteter. Ungfritid.no er bygd på samme løsning som Frivillig.no, og dersom din organisasjon allerede er registrert på Frivillig.no, kan du enkelt aktivere din organisasjon på Ungfritid.no!

Dette digitale møtet er for deg som jobber i en frivillig organisasjon, frivillighetssentral eller kommunal fritidsklubb, og ønsker å publisere deres organiserte fritidsaktiviteter på Ungfritid.no. Vi vil gi en introduksjon til arbeidet med Ungfritid.no, og en innføring i den tekniske løsningen.

Dersom du har spørsmål, send en mail til [email protected] Dersom det er behov for tilrettelegging under møtet, gi oss beskjed.

Kontaktperson

Bilde av Dorthe Westgaard
Dorthe Westgaard
Organisasjonsmedarbeider
21 56 76 66 / 955 58 708
[email protected]

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Les personvernerklæring