Hopp til hovedinnholdet

Frivillighetens dag 2020

Frivillighetens dag 2019

Torsdag 3. desember arrangerer vi årets viktigste møteplass i frivillig sektor i forbindelse med FNs internasjonale dag for frivillighet. Det blir faglig og politisk innhold samt utdeling av 4 priser! Konferansen blir sendt direkte fra Sentralen i Oslo.

Konferansen er heldigital gjennom den interaktive event-plattformen Tappin. Vi tilbyr de 100 første digitale billettene til «early-bird»-pris.

Kjøp billetter her.

Det blir innlegg og taler fra statsminister Erna Solberg (video), leder for det regjeringsoppnevnte utvalget «Norge mot 2025» Jon Gunnar Pedersen, kultur- og likestillingsminister Abid Q. Raja, landbruks- og matminister Olaug Bollestad, styreleder i KS Bjørn Arild Gram og stortingsrepresentantene Åslaug Sem-Jacobsen (Sp), Kristin Ørmen Johnsen (H) og Freddy André Øvstegård (SV). Politisk redaktør i Vårt Land, Berit Strøyer Aalborg, leder de politiske samtalene. Konferansen avsluttes med prisutdeling som ledes av Solveig Kloppen.

Se hele programmet her.

Tilbake til fremtiden – frivillig sektor i «den nye normalen»

Konferansens tema er «Tilbake til fremtiden», og vi spør hva frivillighetens rolle er i «den nye normalen».

I 2019 hadde vi fokus på samfunnstrender, hva som endrer seg og hva frivillig sektor må forberede seg på. Den dagen var det ingen som så for seg konsekvenser av en pandemi for sivilsamfunnet.

Nå spør vi hvilken hverdag vi skal tilbake til etter pandemien, hvilke utfordringer som vil prege samfunnet og frivillige organisasjoner i tiden fremover og vi ser nærmere på frivillig sektors muligheter og evner til omstilling og vekst.

Hvordan kan organisasjonene være med å skape et samfunn der vi har like muligheter til å delta på alle områder? Vil våre politikere bidra til gode rammebetingelser, økt deltakelse og et mangfoldig samfunn der alle har mulighet til å delta på alle områder? Forstår de frivillig sektors behov for frie midler og hvilke verdier organisasjonene er med på å skape i samfunnet vårt? Det går mot et valg i 2021. Hvilken plass får frivillige sektor i partienes programmer til neste år?

Kontaktperson

Vanja Konradsen
Prosjektleder, Frivillig.no
215 67 666 / 982 56 770
[email protected]

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Les personvernerklæring