Søk

Digitalt kafémøte om miljø og klimaendringer

Flere personer som diskuterer rundt et bord
I høst vil det bli arrangert flere digitale kafémøter med norske, islandske og rumenske organisasjoner. Her fra et tilsvarende fysisk møte i Bucuresti i 2019. Foto: Guri Idsø Viken/Frivillighet Norge

Jobber du eller vil du jobbe med miljø og klimaendringer i Romania, Island eller Norge? Ta med kaffekoppen din og delta på vår uformelle, digitale kafé!

På møtet vil deltakerne få presentert korte innlegg om arbeid med miljø og klimaendringer i de ulike landene. Deretter åpner vi for en uformell, men fasilitert samtale om hvordan frivillige organisasjoner kan jobbe for å bedre forholdene og hvordan de kan bygge bilaterale samarbeid som kan støttes økonomisk av Active Citizens Fund.

Om arrangementet og midler til samarbeid:

Vi trenger å samarbeide mer over landegrenser, selv om Covid-19 hindrer oss i å møtes fysisk. Denne høsten lyser derfor Active Citizens Fund Romania ut nye midler til bilaterale samarbeid mellom frivillige organisasjoner i Romania og Norge. I stedet for å arrangere fysiske matchmaking, inviterer vi til et opplegg på nett, der vi først har uformelle og uforpliktende kafésamtaler hvor alle kan delta og lære mer om utvalgte emner:

De som ønsker å gå videre og finne en partner for bilaterale samarbeid, vil så inviteres til matchmaking på nett i oktober.

Praktisk informasjon:

  • Møtet vil skje online på plattformen Zoom og varer rundt 1,5 time. Agenda og lenke til arrangementet sendes ut til påmeldte.
  • Møtet holdes på engelsk.
  • Påmelding på nett via denne lenken

Les mer:

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Les personvernerklæring