Hopp til hovedinnholdet

Vi feirer frivillighetens år 2022! Les mer →

Samling i Fagnettverk kommunikasjon

Bilde av Andreas Birger Johansen. Andreas er leder for analyse og innholdsdesign for Halogen.
Ekstern innleder denne gangen er Andreas Birger Johansen. Andreas er leder for analyse og innholdsdesign for Halogen. I tillegg er han styreleder i en stor frivillig organisasjon selv; Oslo fagottkor.

Hva skal nettsiden din egentlig gjøre for medlemmene og brukerne dine?

På et frokostseminar den 27. september skal vi våge og stille oss noen helt grunnleggende spørsmål om hvordan vi kommuniserer i digitale kanaler.

Vi skal se på hvordan solid innsikt om brukernes behov kan gjøres om til gode, digitale løsninger, og undersøke forskjellen på brukerstyrt og brukersentrert utvikling. Du trenger ikke være på trappene av en stortstilt ny nettside-prosess for å få utbytte av dette frokostmøtet. Det kommer til å handle mest om de grunnleggende vurderingene og enkle ting du kan gjøre selv uten å bruke mye penger. Og nei: Du skal nok ikke droppe nettsiden, men kanskje tenke litt nytt om den?

Ekstern innleder denne gangen er Andreas Birger Johansen. Andreas er leder for analyse og innholdsdesign for Halogen. I tillegg er han styreleder i en stor frivillig organisasjon selv; Oslo fagottkor. Dette gjør at han kjenner frivilligheten og de utfordringer vi står i godt.

Halogen har over 20 års erfaring med å designe løsninger som kombinerer menneskers behov med avansert teknologi og systemforståelse. Halogen har ekspertise innen tjeneste-, UX/UI-, grafisk-, innhold-, system-, sikkerhetskritisk, og industridesign. Blant de ansatte i Halogen finner vi designere og utviklere, men også ingeniører, retorikere, politikere, utviklere, forfattere, journalister og psykologer.

Hvor: Frivillighet Norge, Øvre Slotts gate 2b (Store møterom, 1 etg.), Oslo

Når: 27. september 2022 kl. 08.30 - 10.00

Vi forsøker å streame arrangementet, men deltakere som vil bidra i diskusjoner eller spørre spørsmål må være med fysisk denne gangen.

Det blir enkel frokostservering på møtet. Husk å melde deg på!

Kontaktperson

Bilde av Morten Skjæveland
Morten Skjæveland
Kommunikasjonsrådgiver
993 14 677
[email protected]

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Les personvernerklæring