Søk

Oppstartsmøte i fagnettverk for kommunikasjonsfolk i Frivillighet Norges medlemsorganisasjoner

Bilde av Frida Grande, Social Media Manager i Amnesty International Norway.
Det blir faglig input om frivillige organisasjoners arbeid med Instagram ved Frida Marie Grande, Social Media Manager i Amnesty International Norway. Foto: Privat.

Frivillighet Norge skal starte et fagnettverk for kommunikasjonsfolk i våre medlemsorganisasjoner. Oppstartsmøte for nettverket blir 3. mars hvor vi blant annet skal diskutere hva vi vil med nettverket og hvilke temaer vi ønsker faglig påfyll om. Teamet for den faglige delen denne gangen er Instagram for frivillige organisasjoner.

Frivillighet Norge skal i 2020 starte et fagnettverk for kommunikasjonsfolk i våre medlemsorganisasjoner. Fagnettverket er for deg som jobber med kommunikasjon og markedsføring i en frivillig organisasjon og hensikten er nettverksbygging, erfaringsutveksling og kompetanseheving.

Vi legger opp til fire nettverksmøter i året og et digital forum for nettverket. Dato for første samling vil bli annonsert fortløpende. Deltakelse i nettverket er gratis og uforpliktende.

Vil du være med i nettverket? Meld deg på lista her!

Første frokostmøte: 3. mars 08.30-10.00

Vi legger opp til et frokostmøte tirsdag den 3. mars kl. 8.30-10.00 i Forstanderskapssalen på Sentralen i Øvre Slotts gate 3 i Oslo.

Teamet for første samling vil være Instagram for frivillige organisasjoner og vi vil få påfyll fra Frida Marie Grande som er Social Media Manager for Amnesty i Norge.

Program:

  • Velkommen og intensjonen med fagnettverket.
  • Bli kjent runde.
  • Hva vil vi med fagnettverket, hva ønsker vi å få ut av det?
  • Hvilke temaer vil vi ha faglig inspirasjon og påfyll om?
  • Faglig input fra Frida Marie Grande, Social Media Manager, Amnesty International Norge.
  • Erfaringsutveksling Instagram gruppedialog.
  • Erfaringer i plenum og oppsummering.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Les personvernerklæring