Søk

NY DATO! Kurs i organisasjonsdrift og søknad og tilskudd i Bergen

Bilde av kursdeltakere.
Foto: Frivillighet Norge

Ønsker du faglig påfyll eller har du nettopp startet en frivillig organisasjon? I dette kurset får du innsikt i god organisasjonsdrift og hvordan skrive søknader som utløser midler til organisasjonen! Meld deg på for å få tips, inspirasjon og ikke minst treffe andre organisasjoner i området. Bli med og spre ordet!

Velkommen til vårt arrangement!

Ønsker du faglig påfyll denne våren eller har du nettopp startet en frivillig organisasjon? I dette kurset får du innsikt i god organisasjonsdrift og hvordan skrive søknader som utløser midler til organisasjonen! Meld deg på for å få tips, inspirasjon og ikke minst treffe andre organisasjoner i området. Bli med og spre ordet!

Program

  • Velkommen og lett servering
  • Kurs i organisasjonsdrift
  • Kurs i søknad og tilskudd

Arrangører: Frivillighet Norge, Vestland Innvandrerråd og Bergen Internasjonale Kultursenter
Sted: Kong Oscars gate 15, 5017 Bergen.
Tid: Lørdag 26.september kl. 11:00 - 14:30.
Pris: Gratis

Målgruppe: Kurset passer best for deg som er aktiv i en liten og/eller nystartet organisasjon, eller i et lokallag. Har faglig innhold på et grunnleggende nivå og er ikke ment for viderekomne

Lett servering før det faglige innholdet starter.

Med forbehold om mindre endringer.

Personvern
Ved å melde meg på dette eventet samtykker jeg til at informasjon om mitt navn, organisasjon, stilling/verv distribueres til alle medarrangører, foredragsholdere/innledere på arrangementet. All informasjon i skjema lagres av Frivillighet Norge til oppfølging etter arrangementet er sendt ut og slettes så fra våre registre.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Les personvernerklæring