Hopp til hovedinnholdet

Frivillighetens Hus: ServiceCrew

Er du mellom 18 og 26 år? Liker du å være sosial og bli kjent med nye mennesker? Er du serviceinnstilt og selvstendig? Da er dette kanskje jobben for deg!

Søknadsfrist: 

Er du mellom 18 og 26 år? Liker du å være sosial og bli kjent med nye mennesker? Er du serviceinnstilt og selvstendig? Da er dette kanskje jobben for deg!

Frivillighetens Hus lyser ut nye stillinger som ServiceCrew. Vi søker unge som har noe, lite eller ingen arbeidserfaring fra før. ServiceCrew er både en betalt jobb og et læringsprogram for å være klare til å mestre arbeidslivet. Frivillighetens Hus er en arbeidsplass, møteplass og et møteromssenter med åtte flunkende nye møterom som leies ut til en god pris til frivillige organisasjoner og andre.

Arbeidsoppgaver

ServiceCrew har oppgaver som innebærer oppfølging av organisasjoner og bedrifter som har booket møterom i bygget, og sørge for at Frivillighetens Hus tar seg godt ut for besøkende. Det kan være å ta imot de som har booket møterom, følge opp bookinger i vårt system LoopBooking og sende ut velkomstmail til kunder. I tillegg til å klargjøre mørerom, gi opplæring i teknisk anlegg (skjerm og lyd), samt markedsføring av møterommene. Vi har rom for og behov for mange ulike egenskaper i vår stab. Felles er at vi søker deg som er serviceinnstilt og selvstendig, da du i mange tider er på bygget alene og tar imot personer som har booket møterom. Å jobbe i ServiceCrew gir deg mulighet til å tilegne deg arbeidserfaring og verktøy til å selv kunne lykkes videre i arbeidslivet.

Arbeidstid

ServiceCrew gir inntil 100 timer lønnet arbeid i løpet av tildelt periode på inntil 8 måneder. Arbeidstiden kan være dagtid, ettermiddag, kveld og helg. Det vil være en arbeidsplan for hvilke dager og hvor mange timer du er satt opp fra uke til uke. Det vil også kunne være arbeid i skolenes høstferie, juleferie og vinterferie. Timene du skal jobbe planlegges sammen med din nærmeste leder.

Intervju planlegges i løpet av uke 34. Oppstart i september 2024.

I intervjuet vil du få informasjon om datoer for oppstart og opplæring. Samt at du vil presenteres for arbeidstider og arbeidsperioder.

Om deg

  • Mellom 18 og 26 år
  • Liker å bli kjent med nye mennesker
  • Motivert for å jobbe i Frivillighetens Hus og ønsker å være med å utvikle tilbudet vårt
  • Lærevillig og klar for nye oppgaver
  • Serviceinnstilt, opptatt av å møte kunder og kolleger med god service
  • Har noe, lite eller ingen arbeidserfaring fra før. Trenger ikke forkunnskaper på feltet

Vi tilbyr

  • Relevant opplæring, prosjektledelse og lederutvikling
  • Teamwork i et godt arbeidsfellesskap med engasjerte ansatte og frivillige
  • En stor variasjon av oppgaver og tett oppfølging
  • Lønn i henhold til tariffavtale.

Du vil ansettes i KFUK-KFUM Norge, og arbeide inn i Frivillighetens Hus sentralt i Oslo.

Søkere må kunne identifisere seg med KFUK-KFUMs visjon, oppdrag og verdier, les mer om dette på våre nettsider. Personlig egnethet vil bli vektlagt. Politiattest må fremlegges - dette hjelper vi deg med dersom du får jobben.

Hvordan søker du?

Søknad sendes direkte via vårt rekrutteringssystem RecMan. Her må du logge inn og lage deg en bruker før du fyller ut et skjema om deg selv og kan legge ved søknad og CV.

Spørsmål?

Ta gjerne kontakt med husleder for Frivillighetens Hus, Kamilla Rød Slettene.

For mer informasjon om Frivillighetens Hus, se frivillighetenshus.info.

Vi gleder oss til å lese din søknad!