Hopp til hovedinnholdet

Vi feirer frivillighetens år 2022! Les mer →

Human-Etisk Forbund - Organisasjonsrådgiver (TROMSØ)

Søknadsfrist:

Human-Etisk Forbund er et livssynssamfunn i stadig vekst og endring. Nå søker vi etter en dyktig og engasjert organisasjonsrådgiver som skal fremme Human-Etisk Forbunds standpunkter i politiske prosesser for å sikre innflytelse og påvirkning lokalt. Rådgiver vil ha overordnet ansvar for opplæring og koordinering av interessepolitisk arbeid og mediearbeid i avdeling Nord, som innebærer samarbeid mellom ansatte i avdelingen og oppfølgingen av tillitsvalgte/frivillige.

Human-Etisk Forbund er et humanistisk livssynssamfunn som arbeider for å være til stede for sine medlemmer og jobber for et samfunn der alle mennesker har frihet til å bestemme i sine liv.

Forbundet har over 110 000 medlemmer og vokser stadig. Human-Etisk Forbund er verdens største humanistorganisasjon og del av en internasjonal humanistbevegelse. Hovedkontoret ligger i Brugata i Oslo. Av forbundets ca. 100 medarbeidere har omtrent halvparten sin arbeidsplass ved våre 14 kontorer rundt i landet. Vi betjener et stadig økende antall mennesker og har ca. 100 lokal- og regionlag spredd over hele landet.

Arbeidsoppgaver

Kommunikasjon
Bindeledd på fagområdet kommunikasjon mellom sentral-, region- og lokalnivå
Drive de ulike kommunikasjonsplattformene
Utvikle kommunikasjonsområdet

Livssynspolitisk
Være en faglig støtte for leder på avdelingens interessepolitiske arbeid og mediearbeid
Følge med på aktuelle saker i media, (skygge)skrive leserinnlegg, initiere aktuelle arrangementer som debatter og åpne møter
Være et bindeledd mellom Politisk avdeling på hovedkontoret og avdeling Nord

Lagoppfølging lokalt og regionalt
Forberede og gjennomføre møter og samlinger for regionlagsstyrene
Opplæring/ kurs av lag

Kvalifikasjoner

 • Relevant høgskole- eller universitetsutdanning (lang arbeidserfaring kan kompensere for manglende utdanning)
 • Erfaring med digital kommunikasjon
 • Erfaring med arbeid rettet mot media og lokalt interessepolitisk påvirkningsarbeid
 • Erfaring med organisasjonsarbeid
 • Erfaring med saksbehandling og utarbeidelse av sakspapirer (eller annet skriftlig beslutningsgrunnlag)
 • Kjennskap til Human-Etisk Forbunds livssyn og organisasjon
 • Meget god skriftlig og muntlig fremstillingsevne
 • God kjennskap til bruk av IKT-verktøy
 • Helst førerkort

Personlige egenskaper

 • Gode samarbeidsevner
 • Trekke essensen ut av store informasjonsmengder
 • Forstå komplekse problemstillinger
 • Nøyaktig og selvgående
 • Fleksibel
 • Løsningsorientert

Vi tilbyr

Vi tilbyr en spennende stilling i et hyggelig og fleksibelt arbeidsmiljø. Stillingen inngår i en avdeling på seks, satt sammen av en avdelingsleder og fem organisasjonsrådgivere. De ansatte i avdeling Nord arbeider fra kontorer i Tromsø, Bodø og Alta. Denne stillingen har kontorplass i Tromsø sammen med to kolleger, inklusiv avdelingsleder. Noe kvelds-/helgearbeid og reising må påregnes.

Vi har gode forsikrings- og pensjonsordninger, støtte til trening, bedriftslegeordning og samlinger for ansatte, med faglig og sosialt innhold. Stillingen blir innplassert i vårt rådgiverspenn og vil avhengig av utdanning og erfaring lønnes i området kr. 540 000-600 000. Human-Etisk Forbund er opptatt av at arbeidsstyrken i størst mulig grad skal gjenspeile mangfoldet i befolkningen. Vi oppfordrer derfor alle som er kvalifisert til å søke uansett alder, kjønn, eventuell funksjonshemming, seksuell orientering, nasjonal eller etnisk bakgrunn.

Human-Etisk Forbund er en livssynsorganisasjon. Denne stillingen er nært knyttet til formålet og søkere må kunne identifisere seg med det humanistiske livssyn og vil bli spurt om dette i et eventuelt intervju. Human-Etisk Forbund benytter elektronisk søknadsprosess. Dette betyr at kun søknader sendt via vårt elektroniske søknadssystem tas i betraktning. Søkere vil bli bedt om å oppgi referanser.

Kontaktperson: Monica Kvaal

Stilling: Avdelingsleder

Telefon: 990 46 566

eller

Anja Henie-Dragland

Seniorrådgiver HR

993 66 380

For mer informasjon om stillingen trykk her: Annonse - Webcruiter