Hopp til hovedinnholdet

Human Etisk Forbund - Rådgiver seremoni og seremoniutvikling (Oslo)

Søknadsfrist:

Human-Etisk Forbund ser etter en rådgiver som skal ha en viktig rolle i å fornye og videreutvikle konfirmasjonstilbudet vi gir til 15.000 ungdommer hvert år.


Vårt konfirmasjonstilbud er i vekst, og når en stadig bredere gruppe av konfirmanter med ulike ønsker og behov. For å møte dette, skal vi styrke satsingen på utvikling og fornyelse av kurstilbudet, innholdet i kursene og aktiviteter knyttet til humanistisk konfirmasjon. En viktig del av satsingen gjelder opplæring og kompetanseheving for frivillige og ansatte.

Avdelingen for seremoni og seremoniutvikling har det overordnede faglige ansvaret for Human-Etisk Forbunds arbeid med seremonier og konfirmasjonskurs. Vi jobber tett sammen med andre avdelinger på hovedkontoret, samt våre fem regionale avdelinger. Avdelingen er én av to fagavdelinger på området livssyn og seremoni, som består av til sammen 14 medarbeidere med høy faglig kompetanse. Denne stillingen inngår i et team som sammen har ansvar for humanistisk konfirmasjon og humanistisk navnefest.

Arbeidsoppgaver

 • Bidra til at Human-Etisk Forbund når sine strategiske mål på konfirmasjonsfeltet
 • Utvikling og fornying av konfirmasjonskursene og tilknyttede aktiviteter
 • Opplæring og kompetanseheving for frivillige og ansatte, både fysisk og digitalt
 • Representere avdelingen i relevante prosjekter og samarbeidsfora
 • Noe saksbehandlings- og utredningsarbeid på konfirmasjonsfeltet

Kvalifikasjoner

 • Høyere utdanning på minimum bachelornivå
 • Noen års relevant arbeidserfaring
 • Svært god skriftlig og muntlig fremstillingsevne
 • Kjennskap til humanistisk konfirmasjon og målgruppen er en fordel
 • Det er en fordel med pedagogisk utdanning, eller erfaring med pedagogiske metoder og læring

Personlige egenskaper

 • Trygg og tydelig
 • Evne til å omsette strategiske mål til konkrete tiltak
 • Selvgående og strukturert med stor gjennomføringsevne
 • Endringsvillig, idérik og løsningsorientert

Vi tilbyr

Vi tilbyr en spennende stilling med gode muligheter for egenutvikling i et hyggelig og fleksibelt arbeidsmiljø. Hovedkontoret ligger sentralt i Oslo med kort vei til offentlig transport. Noe kvelds-/helgearbeid og reising må påregnes.

Vi har gode forsikrings- og pensjonsordninger, støtte til trening, bedriftslegeordning og samlinger for ansatte, med faglig og sosialt innhold. Lønn etter avtale. Human-Etisk Forbund er opptatt av at arbeidsstyrken i størst mulig grad skal gjenspeile mangfoldet i befolkningen. Vi oppfordrer derfor alle som er kvalifisert til å søke uansett alder, kjønn, eventuell funksjonshemming, seksuell orientering, nasjonal eller etnisk bakgrunn.

Human-Etisk Forbund er en livssynsorganisasjon. Denne stillingen er nært knyttet til formålet. Søkere må kunne identifisere seg med det humanistiske livssynet, og vil bli spurt om dette i et eventuelt intervju. Human-Etisk Forbund benytter elektronisk søknadsprosess. Dette betyr at kun søknader sendt via vårt elektroniske søknadssystem tas i betraktning. Søkere vil bli bedt om å oppgi referanser.

Kontaktinformasjon:

Andreas Gruvstad Larsen

Avdelingsleder - Telefon: 934 19 479

Anja Henie-Dragland -

Seniorrådgiver HR - Telefon: 993 66 380

Human-Etisk Forbund er et humanistisk livssynssamfunn som arbeider for å være til stede for sine medlemmer og jobber for et samfunn der alle mennesker har frihet til å bestemme i sine liv.

Forbundet har over 130 000 medlemmer og vokser stadig. Human-Etisk Forbund er verdens største humanistorganisasjon og del av en internasjonal humanistbevegelse. Hovedkontoret ligger i Brugata i Oslo. Av forbundets ca. 100 medarbeidere har omtrent halvparten sin arbeidsplass ved våre 14 kontorer rundt i landet. Vi betjener et stadig økende antall mennesker og har ca. 100 lokal- og regionlag spredd over hele landet.

Annet :

For spørsmål ta kontakt med ansvarlig eller sjekk ut lenke for mer informasjon.

Lenke til annonse

Lenke til søk på stillingen