Hopp til hovedinnholdet

Naturvernforbundet: Kommunikasjonsrådgiver (Oslo)

Søknadsfrist:

Naturvernforbundet søker en kommunikasjonsrådgiver med gode digitale ferdigheter til ei stilling i kommunikasjons- og organisasjonsavdelingen.

Hvem er DU?

  • Du liker å være kreativ og gjøre rapporter og fagstoff om til innhold som passer i digitale kanaler
  • Du er interessert i politikk og hva som skjer i samfunnet (men det er ikke noe krav om å ha jobbet for eller vært aktiv i et parti eller en organisasjon)
  • Det å samarbeide med andre faller lett for deg, samtidig som du er i stand til å argumentere for egne standpunkter
  • Du synes det er mer spennende å skrive korte og engasjerende tekster enn lange kronikker
  • Du liker å jobbe med mennesker og å få det beste ut av andres arbeid
  • Hvis du har erfaring med å lage og gjennomføre kampanjer, er det en bonus, men ikke et krav

Hvis du også har vært innom nettsidene til Naturvernforbundet og tenkt: her hadde det gjort seg med en opprydding, så har du ekstra flaks! Stillinga innebærer også at du skal være prosjektleder for å gjennomføre en sårt tiltrengt oppgradering av nettstedet. Du skal verken kode eller designe nettstedet, men sørge for at relevante grupper blir hørt, og ha forståelse for hva en nettside gjør i dag og hvordan den passer inn sammen med de andre kanalene.

HVA SKAL DU GJØRE?

  • Som rådgiver vil du være en del av kommunikasjons- og organisasjonsavdelingen. Du vil jobbe tett med alle avdelingene i Naturvernforbundet, generalsekretær, politisk ledelse og organisasjonen.
  • Vi ser for oss at du er en person som liker å sette seg inn i nye programmer og arbeidsmetoder, og som kan ta denne kunnskapen videre i organisasjonen.
  • Du vil også inngå i en vaktsjefordning for sosiale medier sammen med flere andre i avdelingen.

Naturvernforbundet er en demokratisk organisasjon med rundt 35.000 medlemmer over hele landet. De siste årene har Naturvernforbundet økt med mer enn 10.000 medlemmer.

Hos Naturvernforbundet vil du være en del av en bevegelse som hver dag jobber for å stanse klimaendringene og tapet av naturmangfold. Du vil jobbe for å få flere til å reise miljøvennlig, senke forbruket, verne naturen og bidra til at organisasjonen vokser seg enda større og sterkere!

Vi kan tilby en fleksibel arbeidshverdag med fleksitid og muligheter for avspasering. Stillingen lønnes i lønnstrinn. 48-69 etter statens lønnsregulativ. Personer med minoritetsbakgrunn og kvinner oppfordres til å søke.


Søknad og CV sendes via Finn søknadshåndtering innen 17. januar.

GÅ HIT FOR Å SØKE


Har du spørsmål kontakt:

Sahar Azari, leder av kommunikasjons- og organisasjonsavdelingen

Telefon: 957 72 078 E-post: [email protected]

Martin Ødegaard, kampanjeansvarlig

Telefon: 932 10 879 E-post: [email protected]