Hopp til hovedinnholdet

Vi feirer frivillighetens år 2022! Les mer →

Norges Handikapforbund - Organisasjonskonsulent - (oslo)

Søknadsfrist:

Vil du være med å bidra til å gjøre Oslo til en mer mangfoldig og likestilt by? Nå har du sjansen! Vi søker etter en superengasjert organisasjonskonsulent i et 50% vikariat ved vårt regionskontor i Oslo for de neste to åra. i i Norges Handikapforbund Oslo har som mål å si tydelig ifra om den diskrimineringen funksjonshemmede blir utsatt for, endre holdninger og gå foran i likestillings- og rettighetsarbeidet.

I hovedstaden er vi ca. 1500 medlemmer fordelt på 14 lokallag. Vi har en stor gjeng fantastiske tillitsvalgte og 9 ansatte som hver dag jobber for å nå vårt samfunnsoppdrag:

  • lede samfunnet mot full likestilling
  • gjøre lover og rettigheter til hverdag og virkelighet
  • være et sterkt fellesskap

Nå jakter vi et organisasjonsdyr som har lyst til å bli med å bidra i flokken!

Du må kunne og kjenne organisasjonslivet! Gjerne både inn og ut! Det er topp om du har høyere relevant utdanning, men dette kan fint kompenseres med god erfaring fra fagfeltet.

Hovedsaken er at du er god med mennesker og så verdsetter vi at du har politisk teft, genuin interesse for likestillingsarbeidet, gode samarbeidsevner, er over middels engasjert i samfunnet , er tålmodig, har innsatsvilje, og tar initiativ. Du må til tider takle tidspress og kunne håndtere flere oppgaver samtidig. Har du en funksjonsnedsettelse er det et skikkelig pluss! Du må regne med noe reisevirksomhet. Arbeidstid er primært dagtid, men noe kvelds- og helgejobbing må påregnes.

Vi vil skape en organisasjon for fremtiden, og trenger noen som kan være med å utvikle regionen organisatorisk. Arbeidsoppgavene vil gå i å produsere ulike arrangementer og aktiviteter. Være bindeleddet mellom regionskontoret og våre tillitsvalgte. Rapportere inn til myndigheter. Så er vi avhengig av prosjektstøtte så du må kunne skrive søknader og kunne gjennomføre ulike prosjekter. Du vil også garantert måtte jobbe med Funkiskompetanse, som er skikkelig spennende!
Det er topp om du er god på sosiale medier, og kan produsere innhold.

Vi legger vekt på personlig egnethet til denne stillingen. Som konsulent hos oss trenger du gode samarbeidsevner og må motiveres av og trives med å jobbe på tvers i en mangfoldig organisasjon med mye engasjement. Vi er lokalisert sammen med hovedkontoret vårt i universelt utformede lokaler på Galleri Oslo i Schweigaardsgate i Oslo sentrum.

Vår organisasjonskonsulent har fått permisjon for å lede en nyopprettet bedrift i Handikapforbundet, derav vikariatet, med store muligheter for forlengelse.

Vi tilbyr

Du får stort rom for å tenke kreativt og ta initiativ, og du vil få mulighet til å lære, utvikle deg og være med på mange spennende prosesser og oppgaver. Vi er en fleksibel arbeidsplass med tanke på arbeidsplass og -tid.

  • Spennende arbeidsoppgaver og en reell mulighet til å påvirke samfunnet.
  • Tilrettelegging av arbeidsplass og arbeidstid ved behov, er en selvfølge.
  • En hverdag med mye mening og givende samarbeid med gode kolleger og engasjerte tillitsvalgte.

Spørsmål om stillingen

Kontaktperson: Jørgen Foss
Stillingstittel: Regionkontorleder
Mobil: 952 25 335

For mer informasjon ta en titt ved å trykke på denne linken her - Elsker du organisasjonsarbeid og er opptatt av likestilling? | FINN.no