Hopp til hovedinnholdet

Jesus Arbeider Internasjonal (JAI)

www.jesusouvrier.org
Postadresse:
Gamle Strømsvei 67C
1467 Strømmen
Jesus Arbeider Internasjonal (JAI)

JESUS Arbeider Internasjonal er en norsk organisasjon med et kristent verdigrunnlag som har i oppgave å Forkynn evangeliet for alle mennesker og gjør alle folkeslag til Jesus disipler. Vi baserte våre formal fra Matteus 9:35-38, Matteus 28:19-20 og Matteus 25:31-40.

Andre formal er:

Humanitær prosjekter, bringer bistand I verden , jobbe med menneskerettigheter , prosjekter for barn og ungdom interesse og aktiviteter, jobbe med klima forandring, beskyte regnskogs i Afrika, vann, helse (mot malaria vaksine for alle)utdanning, bekjempe fattigdom og sult i verden, bekjempe nye slaverier i verden.

Jesus Arbeider Internasjonal er en nystiftet kristen misjons- og veldedighetsforening. J.A.I. baseres innledningsvis på frivillig arbeid av grunnlegger/daglig leder og av sekretær.

Om foreningens grunnlegger:

J.A.I. ble grunnlagt av Samuel Malimingi Fra kongo/ Bukavu byen oppvokste i pinsemenigheter bagira DR kongo.. Han besitter utdanning innen statsvitenskap, lederskap og fra OKS Bibelskole. Samuel har tidligere arbeidet som prosjektleder i humanitære organisasjoner, med bl.a. menneskeskerettigheter og flyktninghjelp som innsatsområder. Han er også en ivrig gateevangelist.

Foreningens visjon:

Sentralt i foreningens visjon, står Jesu Kristi "misjonsbefaling". Dvs. Jesu påbud til sine etterfølgere om å forkynne evangeliet for alle mennesker og gjøre dem til hans etterfølgere.

Videre, står humanitært arbeid i fokus. Også dette er basert på Jesu Kristi lære. Foreningen ønsker å besøke innsatte i fengsel, og hjelpe fattige lokalsamfunn på innsatsområdene helse og ernæring. Utover dette, vil vi støtte slike samfunn på områdene utdanning og beskyttelse.

Tittel: VELKOMEN PÅ NYE Håndballklubben FOR DE SMÅ PÅ STRØMMEN

Målgruppen og hensikten med aktivitetene: BARN mellom 6år til 12 år

Besøk nettsted

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Les personvernerklæring