Inkludering på topp - Iverksettingskonferanse

Inkludering på topp - Iverksettingskonferanse

Selv om mange organisasjoner lykkes med å øke det etniske mangfoldet ser vi få eksempler på mangfold på toppen i organisasjonene.

Frivillig sektor er en av de viktigste sektorene i arbeids- og samfunnslivet. Vi ha et ansvar for at våre ledere, ansatte og tillitsvalgte representere befolkningen, for å være er tilgjengelige og utvikle oss gjennom å ta i bruk ressursene i mangfoldet.

Gjennom programmet utforsker vi utfordringer, løsninger og hvordan frivillige organisasjoner kan iverksette tiltak som kan øke mangfoldet. Neste samling er den tredje i rekken.

Velkommen til iverksettingskonferanse på Vega Scene.

Program

Åpningsinnlegg

  • Stian Slotterøy Johnsen i Frivillighet Norge - Hva har vi lært så langt i Inkludering på topp?

Stian er generalsekretær i Frivillighet Norge.

  • Mihriban Rai i Kulturtanken - Hvordan skape og ta vare på mangfold i virksomheten?

Mihriban er avdelingsdirektør for organisasjon og forvaltning i Kulturtanken – Den kulturelle skolesekken som er Kulturdepartementets egen etat for kunst og kultur til barn og unge i skolen. Mihriban sitter også i styret i Frivillighet Norge.

Paralellsesjoner:

  • Kommunikasjonsarbeid

Hvordan kommunisere mangfold?

Sesjonen blir ledet av Umar Ashraf. Umar er kommunikasjonsrådgiver og forfatter, har erfaring fra en rekke statlige virksomheter og innen kommunikasjonsbransjen. Har skrevet boken Hvit PR.

  • Mangfoldsledelse

Hvordan skape en mangfoldig virksomhet?

Lisa Cooper er grunnlegger og leder for Leadership Foundation som jobber med løsninger som tar i bruk resursene i et globalt mangfold, både for samfunnet og for virksomheter.

Inspirasjonsinnlegg

  • Peter Skovholt Gitmark, styreleder i Care - Slik når vi målene om mangfold i styret og sekretariatet i Care

Peter  er styreleder i Care. I sitt daglige virke er han leder for samfunnsavdelingen i Gambit. Care jobber med bistand og samfunnsendringer forå gi kvinner kunnskap, styrke og muligheten til å klare seg selv. Care har årets TV-aksjon.

  • Chris Hovde fra Telia - Hvordan iverksette endringer NÅ?

Chris Hovde er Global People Movement Lead hos Telia, og har lang erfaring som leder og arbeid med mangfold og inkludering. 

Lederdebatt

Navn annonseres fortløpende.

 

Hovedmålgruppen for programmet er frivillige organisasjoner.

Meld deg på her!

Tidligere samlinger:

28.5. med tema utfordringer. Se program og referat her, eller les en oppsummerende nyhetsartikkel her. 

16.9. med tema løsninger. Se program ogreferat her, eller les en oppsummerende nyhetsartikkel her.

Les også 5 generalsekretærers tanker om inkludering på topp.

 

Ressursgruppen i Inkludering på topp:

Maren Harlem (DNT), Camilla Lillevold-Øverås (Norsk folkehjelp), Habiba Stray (Hyperion), Fahim Naeem (Pakistansk Kulturforening Skedsmo), Janne Saktamuk Haugen (KANDU), Rabea Musavi (LIN), Linda Noor (Minotenk), Betül Cokluk (Diabetesforbundet), Pamir Ehsas (Brighter Tomorrow), Cecilie Hanninen (VOFO), Ingvild Vårdal Bredesen (Oslo idrettskrets), Johan Conradson (Akershus idrettskrets), Sadia Iqbal (Norges Handikapforbund Ungdom, Mawra Mahmood (tidl. Leder Røde kors Ungdom).

Inkludering på topp er et tiltak i prosjektet vårt Inkludering i frivillig sektor og er støttet av Integrerings- og mangfoldsdirektoratet.

  • Tid: 5. november
    09:00-14:30
  • Sted: Vega Scene, Hausmanns gate 28, Oslo