Naturvernforbundet: Rådgiver medlem og organisasjon

Naturvernforbundet slår alle medlemsrekorder, og vi ser etter deg som kan styrke medlemsoppfølgingen og engasjere nye og gamle medlemmer i organisasjonen. Vi ønsker deg som er nøyaktig og strukturert, samtidig som du liker å møte tillitsvalgte over hele landet.

Naturvernforbundet har så langt i år økt medlemstallet med hele 20 prosent, samtidig som vi har fått mange nye givere og flere nye lokallag. Nå ser vi etter en dyktig medarbeider for å styrke Naturvernforbundets aktivitet og tilstedeværelse over hele landet.

Vi ser gjerne at du er en person som er glad i både systemer og mennesker. Du liker å jobbe med tekniske løsninger, samtidig som du ønsker å kommunisere med medlemmene og å snakke for og med aktive og tillitsvalgte i lokal- og fylkeslag.

Stillingen hører til i kommunikasjons- og organisasjonsavdelingen, hvor du vil jobbe med å følge opp medlemmer og organisasjonen. Du vil også bidra til videreutvikling av vårt medlemssystem og våre driftsrutiner for å effektivisere og automatisere en del av dagens oppgaver. Dette vil du gjøre i tett samarbeid med ansvarlig for medlemsregisteret og andre på avdelingen.

I tillegg vil du jobbe med å følge opp lokallag og tillitsvalgte i organisasjonen. Mange medlemmer ser etter nye måter å organisere seg på. Vi tror at du er personen som kan hjelpe våre hundre lokallag over hele landet med å vokse, og samtidig spille en viktig rolle i hvordan medlemmene kan aktiviseres.

I stillingen ligger det blant annet et ansvar knyttet til at organisasjonen vokser ytterligere, og samtidig tar vare på eksisterende medlemmer og tillitsvalgte. Noe reising nasjonalt må påregnes.

Arbeidsoppgaver:

 • Du skal følge opp organisasjonens lokal- og fylkeslag
 • Bistå i utarbeidelsen av nye rutiner for daglig drift av medlems- og giverregisteret
 • Sammen med resten av avdelingen sørge for at organisasjonen deltar i kampanjer og prosjekter
 • Skape flere kontaktpunkter for organisasjonsutvikling
 • Du vil bidra til strategisk og operativ utvikling av medlemssystemet
 • Du vil være en viktig bidragsyter i rekrutteringsarbeidet

Kvalifikasjonskrav:

 • Gode datakunnskaper og IT-forståelse
 • Ønskelig med erfaring med kundebehandlings- eller medlemsregistersystem
 • Serviceinnstilt
 • Strukturert og nøyaktig
 • God skriftlig og muntlig fremstillingsevne
 • Organisasjonserfaring er en fordel

Stillingen ligger under Kommunikasjons- og organisasjonsavdelingen. Avdelingen er en løsningsorientert og aktiv avdeling på ti personer. Naturvernforbundet benytter medlemsregistersystemet Orgsys.

Hva tilbyr vi:

Naturvernforbundet har et godt arbeidsmiljø, og du vil få ta del i et fellesskap sammen andre som kjemper for miljø- og naturvern. Du vil være med å forme en organisasjon i vekst. Naturvernforbundet følger statens lønnstabell og har gode pensjons- og forsikringsordninger. Vi kan tilby en fleksibel arbeidshverdag med gode avspaseringsordninger og fleksitid.

Stillingen lønnes som rådgiver i ltr. 45–59 etter statens lønnsregulativ. Personer med minoritetsbakgrunn oppfordres til å søke.

Stillingen er en fast heltidsstilling med oppstart i oktober.

Om Naturvernforbundet

Naturvernforbundets sekretariat består av ca. 30 årsverk og holder til i moderne lokaler sentralt i Oslo. Hverdagen i sekretariatet er trivelig og hektisk, med stor takhøyde og inspirerte kolleger. Organisasjonen har hatt en sterk positiv vekst i både medlemmer, aktive og lokallag de siste årene og har klare mål og ambisjoner for fremtiden.

Søknad og CV sendes som vedlegg i en e-post til naturvern@naturvernforbundet.no innen 1. september og merkes «Rådgiver medlemsregister».

For flere opplysninger om stillingen kontakt:

Kommunikasjons- og organisasjonsleder Sahar Azari, 957 72 078

Organisasjonsrådgiver Ida Lovise Skylstad, 452 15 663