Hopp til hovedinnholdet

Vi feirer frivillighetens år 2022! Les mer →

Frivillighetens år – også på frimerkene

Publisert:
Oppdatert:
Bilde av frimerke fra posten i anledning Frivillighetens år 2022.
På frimerket ser vi hender som holder bokstaver i ulike farger som til sammen former ordet frivillighet. Motivet symboliserer deltakelse, mangfold samt viktigheten og nytten av å løfte sammen. Opplaget på frimerket er på litt over 2 millioner, så dette vil bli lagt merke til fremover. (Foto: Posten Norge)

I forbindelse med Frivillighetens år 2022 ønsker Posten Norge å trekke fram de frivillige som hver eneste dag sørger for å holde aktiviteten i Norge i gang, i form av en hyllest gjennom et eget frimerke.

På frimerket ser vi hender som holder bokstaver i ulike farger som til sammen former ordet frivillighet. Motivet symboliserer deltakelse, mangfold samt viktigheten og nytten av å løfte sammen. Opplaget på frimerket er på litt over 2 millioner, så dette vil bli lagt merke til fremover.

– De aller fleste av oss har stått i kiosken under idretts- og kulturarrangement eller bidratt i en eller annen form for dugnad i løpet av livet. Frivillighet og dugnadsånden er stor i Norge og det er alle menneskene som hver eneste dag bidrar i sitt lokalmiljø vi nå ønsker å hedre med et eget frimerke, sier Postens frimerkedirektør Halvor Fasting.

– 5. desember er også FNs internasjonale dag for frivillighet, derfor synes vi i Posten at det passer perfekt å gi ut dette frimerket nå, både for å markere frivillighetens år, men også frivillighetens dag, fortsetter Fasting.

– Vi er kjempestolte av at Posten er med på å feire Norges viktigste lagarbeid ved å gi ut et eget frimerke i anledning Frivillighetens år, sier generalsekretær i Frivillighet Norge Stian Slotterøy Johnsen.

Les mer på Postens hjemmeside her.

Les også

Logobilde med teksten "Frivillighetens år 2022"

Søk midler for å arrangere VÅR DAG!

Frivillighetens år har allerede delt ut midler i to runder til lokale lag og foreninger som skal markere sin VÅR DAG. Men i Frivillighetens år 2022 varer jula h...

Publisert
Oppdatert:

Forsiden på Frivillighetens museum.

Lanserer Frivillighetens museum

Frivillighetens år 2022 hedrer den frivillige innsatsen med trolig verdens første digitale museum for frivillighet. En ropert, et vaffeljern, en trenerfløyte og...

Publisert | Pressemeldinger
Oppdatert:

Lagbilde med ulike representanter fra frivilligheten.

Inkludering og mangfold i arbeidsliv og fritid

Den 20. januar 2022 inviterte Frivillighetens År 2022, Norges Skiforbund, Unge funksjonshemmede, Fagforbundet og Scandic til et digitalt næringslivsseminar om i...

Publisert
Oppdatert:

Kontaktperson

Bilde av Birgitte Brekke
Birgitte Brekke
Prosjektleder, Frivillighetens år 2022
90 64 09 93 / 21 56 76 50
[email protected]

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Les personvernerklæring