Hopp til hovedinnholdet

Søk midler for å arrangere VÅR DAG!

Publisert:
Oppdatert:
Logobilde med teksten "Frivillighetens år 2022"

Frivillighetens år har allerede delt ut midler i to runder til lokale lag og foreninger som skal markere sin VÅR DAG. Men i Frivillighetens år 2022 varer jula hele året, og gjennom 2022 kan lokallag der sentralorganisasjonen har valgt seg sin dag, søke om inntil 25 000 kroner i støtte til lokale markeringer. Neste søknadsfrist er 15. juni!

Her finner du mer informasjon om VÅR DAG og hvordan du kan søke.

Det er viktig at sentralorganisasjonen først velger seg en dag for å feire og synliggjøre organisasjonen. Med utgangspunkt i dagen sentralorganisasjonen har valgt, kan deretter lokallag søke om støtte til markering i sitt nærområde! I kalenderen kan du se hvilke organisasjoner som har valgt seg sin dag.

Finner du ikke din organisasjon? Det er ikke for seint å registrere en dag! Ta kontakt på vardag@frivillighetnorge.no for å få vite hvordan.

Les også

Panel som diskuterer

Frivillighet + kommune = levende kulturliv - hva vi lærte av Frivillighetens år 2022

Revitalisering, økt synlighet og vekst i mange kulturorganisasjoner etter pandemien. Dette er noen av resultatene Frivillighetens år skapte.

Publisert
Oppdatert:

Representater fra frivilligheten i et felles lagbilde

Vi skapte året sammen!

«Hvert år burde være Frivillighetens år» sa Kronprins Håkon, Frivillighetens års høye beskytter i sin tale på Frivillighetens dag 5.12.2022. Mye over 2000 arran...

Publisert
Oppdatert:

Bilde av styret i Sparebankstiftelsen Helgeland

Enklere å skaffe finansiering i Frivillighetens år

Sparebankstiftelsen Helgeland foretok rekordutdeling på 26 mill kr til allmennyttige formål i sitt tiende driftsår som falt sammen med Frivillighetens år 2022. ...

Publisert
Oppdatert:

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Les personvernerklæring