Hopp til hovedinnholdet

Ungfritid.no øker besøket!

Publisert:
Oppdatert:
5 gode grunner til å bruke Ungfritid.no
Mange gode grunner til å synliggjøre sine aktiviteter på Ungfritid.no

Besøkstallene på Ungfritid.no går oppover og mange utrykker glede over å kunne finne fritidstilbudet for barn og unge samlet på ett sted. Prosjektet har nylig fått støtte og forutsigbarhet i tre år fra Bufdir, og med midler til markedsføring øker kjennskapen. Nå er det behov for at alle lag og foreninger legger ut sine tilbud så løsningen oppleves relevant for alle de som besøker den.

Ungfritid.no er en digital oppslagstavle for frivillige organisasjoner som skal vise mangfoldet av muligheter for å være med i aktiviteter for barn og unge, på ett og samme sted. Det er en enkel og gratis mulighet for å synliggjøre din organisasjon, og rekruttere nye deltakere og medlemmer.

Ungfritid.no ønsker å synliggjøre det vi definerer som varig organiserte deltakelse. Dette kan være alt fra sosiale møteplasser, til verv i organisasjoner eller lokallag som skal planlegge kampanjer. Det handler kort fortalt om å vise frem det din organisasjon gjør gjennom et semester eller år, slik at dere får flere medlemmer eller faste deltakere. Ungfritid.no har nå mottatt midler fra Bufdir over tre år, som sikrer mer kontinuitet og langsiktighet for verktøyet.

Hvorfor skal vi registrere oss?

Ved å være synlig på Ungfritid.no blir din aktivitet en del av det mangfoldet barn og unge kan velge i, flere får kjennskap til hele bredden av muligheter og vil velge aktivitet ut fra det som finnes, ikke bare hva de har hørt om.

Målet med nettsiden er å samle alt på ett sted, og markedsføre det samlet. Slik kan barn og unge eller foreldrene deres finne alle muligheter på et og samme sted. Ungfritid.no markedsføres bredt i alle medier for å nå målgruppene.

Om foreningen allerede er registrert på Frivillig.no kan man lett aktivere for Ungfritid.no. Hvis ikke kan du registrere ny forening, lag eller organisasjon her: ungfritid.no/new-user. Har du spørsmål og synes noe er uklart? Ta kontakt på [email protected]. Vi kan gjerne også hjelpe deg med registreringen! Bare send oss en mail.

Hvem står bak?

Ungfritid.no utvikles og drives av Frivillighet Norge. Prosjektet er finansiert med støtte fra Sparebankstiftelsen DNB, Gjensidigestiftelsen, Bufdir og Helsedirektoratet. Ungfritid.no er en gratis løsning uten reklame eller kommersielle interesser. https://www.om.ungfritid.no/

Les også

barne- og familieminister Kjersti Toppe snakker

Samarbeid på tvers for å sørge for å få barn og unge med

ALLEMED arrangerte 16. februar 2023 en konferanse med utgangspunkt i Fritidserklæringen, som legger vekt på samarbeid mellom offentlig og frivillig sektor.

Publisert
Oppdatert:

Fra seminaret om Erasmus +

Nettverk for unges fritid og medvirkning

Sammen med KS (kommunes interesseorganisasjon) og Bufdir (Barne-, ungdoms- og familiedirektoratet) står Frivillighet Norge bak nettverket; Nettverk for unges fr...

Publisert
Oppdatert:

Forside rapporten "økt deltakelse i frivillige organisasjoner"

Ny rapport om rekruttering til frivilligheten og samarbeid mellom frivillig og offentlig sektor

Gjennom to år med pandemi har deltakelsen i frivillige organisasjoner blitt redusert. Nå oppgir fire av fem organisasjoner at de har kapasitet til å ta imot nye...

Publisert
Oppdatert:

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Les personvernerklæring