Hopp til hovedinnholdet

Den store møteplassen på Frivilligheten Hus

Frivillige og ansatte i frivillige lag, foreninger og organisasjoner. Alle som har interesse for inkludering og mangfold.

Velkommen til en spennende dag og kveld på Frivillighetens hus! Arrangementet er gratis, men krever påmelding. Programmet ledes av Noman Mubashir. Kulturelt innslag ved Hani Hussein.

Den store møteplassen 2024 består av to deler:

  1. Fagprogram (13:00 - 15:45) med blant annet fremlegg av rapport fra ISF om minoriteters deltagelse i frivilligheten, Akhenaton de Leon fra OMOD (Organisasjonen mot offentlig diskriminering) som snakker om kulturelle barrierer i organisasjoner, BIF (Bodø internasjonale forening) som snakker om frivillighet som et middel for inkludering, og Noregs Ungdomslag som snakker om deres metode for å utvikle seg nye trender i frivilligheten og tiltrekke seg nye grupper.
  2. Kurs (16:45 - 19:00) i blant annet synliggjøring av organisasjoner og søknadsskriving.

I tillegg blir det mulighet for å møte og snakke med ulike politikere og ulike tilskuddsforvaltere. Benytt sjansen til å spørre dem om hva dere kan søke penger om, og hvordan dere kan samarbeide med politikerne for å få gjennomslag for akkurat det du brenner for!

Det blir servert middagsmat mellom 15:45 og 16:30, vegansk fra Mamas mat!

Vi tilbyr barnepass for barn mellom 6 og 13 år. Ta kontakt på marie@frivillighetnorge.no hvis du har behov for barnepass.

Vi sees!

Kontaktperson

Bilde av Kai Andre Sunde
Kai Andre Sunde
Rådgiver
kai@frivillighetnorge.no

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Les personvernerklæring