Hopp til hovedinnholdet

Personvernerklæring

Denne personvernerklæringen gjør rede for vår håndtering av personopplysninger som samles inn for å utøve våre tjenester overfor medlemmer og andre vi jobber med.

Behandlingsansvarlig i organisasjonen er generalsekretær om ikke oppgaver er delegert. Henvendelser for innsyn, retting eller sletting av personopplysninger kan gjøres til post@frivillighetnorge.no.

Medlemskap

Fra våre medlemmer innhenter vi navn, adresse, telefonnummer og e-postadresse til organisasjonen og organisasjonens kontaktpersoner. Vi bruker kontaktinformasjon på medlemmer for å kunne gi et tilstrekkelig tilbud og informasjon knyttet til medlemskapet. Når man melder seg inn i organisasjonen samtykker man til hvert enkelt område man tillater at Frivillighet Norge bruker personopplysninger til, eksempelvis nyhetsbrev, invitasjon til arrangementer med mer. Ved avsluttet medlemskap eller endring av kontaktpersoner slettes dine personopplysninger. Dette gjøres hvert år i desember.

Epost

Du kan sende epost til oss, men husk at alle virksomheter er sårbare for datatyveri. Du bør derfor ikke sende sensitiv personinformasjon per epost. Om vi mottar en slik epost, behandler vi eposten i henhold til innhold og sletter den straks.

Nyhetsbrev

Hvis du er interessert i frivillig sektor kan du melde deg på som mottaker av vårt nyhetsbrev. For at vi skal kunne sende deg nyhetsbrev må du registrere din epost-adresse hos oss. Denne lagres i en egen database, deles ikke men andre og epost-adressen slettes når den ikke lengre er i bruk.

Bruk av informasjonskapsler (Google Analytics)

Nettstedet vårt bruker informasjonskapsler (Google Analytics) for å kartlegge besøkende og deres bruk. Dette gjør vi for å tilpasse og gjøre nettstedet vårt mest mulig relevant for våre besøkende. Du kan selv forhindre at informasjonskapsler blir lagret på datamaskinen din ved å endre innstillinger i nettleseren.

Påmelding kurs og arrangementer

Via vår nettside og nyhetsbrev er det mulig å melde seg på kurs. I tilknytning til dette samler vi informasjon som navn og kontaktopplysninger i tillegg til allergier og behov for tilretteleggelse. Disse personopplysningene blir ikke brukt til andre formål enn å administrere arrangementet. Personopplysningene vil slettes etter endt arrangement. Vi innhenter egne samtykker for å kartlegge interesse og ønske om å motta invitasjon til nye arrangementer.