Hopp til hovedinnholdet

Kalender

 • 25
  mai

  Møte i nettverksgruppen økonomiske rammevilkår

  Gjennomgang av momskompensasjon, revdidert nasjonalbudsjett og transportløyver er hovedsaker.

  Frivillighet Norge
 • 1
  juni

  Status nå: Bærekraft i frivilligheten

  Bærekraft er et tema i de fleste organisasjoner, og FNs bærekraftsmål har blitt et viktig redskap både for å gi retning til og å måle effekten av arbeidet vårt. Frivillighet Norge har invitert en spennende bukett av foredragsholdere fra inn- og utland til å dele av sine erfaringer og gi energi til bærekraftsarbeidet i frivilligheten. Vi inviterer til å stille spørsmål, være engasjert og lære mer så vi alle kan bidra til et mer bærekraftige samfunn.

  Melahuset , Oslo
 • 1
  juni

  Årsmøte for Frivillighet Norge 2023

  Datoen for årsmøtet er satt til 1. juni. Her møtes medlemsorganisasjonene i Frivillighet Norge for å behandle regnskap, og planer for Frivillighet Norges arbeid.

  Oslo
 • 19
  juni

  Kulturytring: Frivillighet + kommune = levende kulturliv

  Kulturytring er Norges største nasjonale arena for kulturpolitikk. Arenaen skal samle hele det norske kulturlivet i samtaler og debatt om kunst- og kulturpolitikk.

  Drammen
 • 11
  september

  2-dagers kurs i prosjektledelse

  Kurs 11.-12. september i prosjektledelse. Vi går gjennom hva som kreves for å kunne lede prosjekter på en god og effektiv måte. Vi knytter teori til praksis, og ser på hvilke metoder og hjelpemidler som kan hjelpe på vei til å bli tryggere i rollen som prosjektleder.

  Frivillighet Norge. Øvre Slottsgate 2b. Kursrom 1 etasje.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Les personvernerklæring