Søk

Kalender

 • 29
  mars

  Endring i vedtektene: Varsling og forebygging av diskriminering og trakassering i Frivillighet Norge

  Intern høring: Styret i Frivillighet Norge vurderer å fremme forslag om endringer i vedtektene for å sikre at organisasjonen har rutiner og systemer for å forebygge diskriminering og trakassering samt håndtering dersom det allikevel skulle oppstå. Endringene vil da behandles på årsmøtet 28.05.2020.

 • 2
  april

  Møte i nettverksgruppen økonomiske rammevilkår

  Vi skal se på status krisepakke for kultur, idrett og frivillighet i forbindelse med koronaviruset, oppsummering av Frivillighet Norges kartlegging blant medlemsorganisasjoner og forslag om bruk av momskompensasjonsordningen for å hjelpe frivilligheten gjennom krisen

  Microsoft Teams
 • 22
  april

  Digitalt kurs i søknad og tilskudd

  Har du nettopp startet en organisasjon eller er du aktiv i et lite lokallag? Ønsker du å lære å skrive søknader som utløser penger til organisasjonen, meld deg på digitalt grunnkurs i søknad og tilskudd!

  Digitalt
 • 29
  april

  Digitalt kurs i rekruttering

  Velkommen til digitalt grunnkurs om rekruttering av frivillige. Mange frivillige organisasjoner ønsker seg flere frivillige i tiden som kommer. Hvordan kan digitale verktøy og en god plan for rekruttering bidra til at vi når nye folk, og at flere melder seg som frivillige både i løpet av de neste ukene og i årene som kommer?

  Digitalt
 • 28
  mai

  Årsmøte i Frivillighet Norge

  Frivillighet Norge holder årsmøte 28. mai. Møtet blir gjennomført som et digitalt møte, med mindre situasjonen rundt koronaviruset endrer seg og det blir mulig å gjennomføre et fysisk møte.

  Oslo
 • 19
  september

  NY DATO! Ung psykisk helse - Møteplass folkehelse 2020

  Møteplass folkehelse setter fokus på ung psykisk helse og samarbeid mellom offentlig og frivillig sektor.

  Oslo
 • 26
  september

  NY DATO! Kurs i organisasjonsdrift og søknad og tilskudd i Bergen

  Ønsker du faglig påfyll eller har du nettopp startet en frivillig organisasjon? I dette kurset får du innsikt i god organisasjonsdrift og hvordan skrive søknader som utløser midler til organisasjonen! Meld deg på for å få tips, inspirasjon og ikke minst treffe andre organisasjoner i området. Bli med og spre ordet!

  Bergen

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Les personvernerklæring