Søk

Kalender

 • 11
  august

  Digital debatt i regi av Frivillighet Norge

  Fritidsaktiviteter for alle – men til hvilken pris?

  Digitalt møte
 • 13
  august

  Digital debatt: Bryr vi oss om Europa?

  Bryr vi oss om hva som skjer i Europa eller sitter vi stille og betaler for at andre sørger for sosial og økonomisk utjevning? Er den jevne norske borger like engasjert i europeiske spørsmål som den svenske, danske eller tyske? Eller har vi det for bra som vi har det til å engasjere oss i vår egen og andres sikkerhet? Vi tar debatten om Europas posisjon i Norge og Norges posisjon i Europa under uke 33.

  Digitalt møte
 • 25
  august

  Inkludering på topp. Tema: Ansettelser

  På den andre samlingen i år i Inkludering på topp tar vi for oss organisasjonskultur, begreper, rekruttering og hvordan vi kan øke mangfoldet i organisasjonen når vi skal rekrutterer ansatte.

  Digitalt møte
 • 26
  august

  Nettseminar: Sivilsamfunn og rettigheter i Romania 2020

  Åpent seminar om forholdene for sivilsamfunnet i Romania, norske EØS-midler og hvordan din organisasjon kan engasjere seg.

  Digitalt møte
 • 26
  september

  NY DATO! Kurs i organisasjonsdrift og søknad og tilskudd i Bergen

  Ønsker du faglig påfyll eller har du nettopp startet en frivillig organisasjon? I dette kurset får du innsikt i god organisasjonsdrift og hvordan skrive søknader som utløser midler til organisasjonen! Meld deg på for å få tips, inspirasjon og ikke minst treffe andre organisasjoner i området. Bli med og spre ordet!

  Bergen

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Les personvernerklæring