Søk

Kalender

 • 12
  februar

  Menneskerettigheter for alle - Fagseminar i Bucuresti

  Vi inviterer til et fagseminar om arbeid for bedre menneskerettigheter 12.-13. februar.

  Bucuresti, Romania
 • 27
  februar

  Kulepunktet - en konferanse om politisk påvirkning og nye partiprogram

  Torsdag 27. februar arrangerer Frivillighet Norge en konferanse om hvordan din organisasjon kan gi deres innspill til partiene når de skal utarbeide partiprogram for den neste stortingsperioden.

  Oslo
 • 3
  mars

  Oppstartsmøte i fagnettverk for kommunikasjonsfolk i Frivillighet Norges medlemsorganisasjoner

  Frivillighet Norge skal starte et fagnettverk for kommunikasjonsfolk i våre medlemsorganisasjoner. Oppstartsmøte for nettverket blir 3. mars hvor vi blant annet skal diskutere hva vi vil med nettverket og hvilke temaer vi ønsker faglig påfyll om. Teamet for den faglige delen denne gangen er Instagram for frivillige organisasjoner.

  Oslo
 • 3
  mars

  Fremover som en samlet sektor!

  På tvers av organisasjoner og saker jobber vi i frivilligheten mot mange av de samme målene; forenkling og digitalisering, vekst og økt mangfold. Vi møter også mange av de samme utfordringene; uforutsigbare rammer, vanskeligheter med å rekruttere, for mange oppgaver og for lite tid. Vi har mye å vinne på å samarbeide bedre, utveksle kompetanse og løfte de felles sakene.

  Oslo
 • 16
  mars

  Nominasjonsfrist til valkomiteen

  Valgkomiteen i Frivillighet Norge har startet sitt arbeid og ønsker nominasjoner fra medlemsorganisasjonene på kandidater til de åtte ledige vervene. Valgkomiteen vil ta utgangspunkt i de innkomne nominasjonene, men vil også kunne gjennomføre en selvstendig sondering etter mulige kandidater.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Les personvernerklæring