Hopp til hovedinnholdet

Kurs

 • 20
  mars

  Skrivekurs

  Har du lyst til å skrive mer og bedre, men lurer på hvordan? Vårt skrivekurs gir deg en innføring i klart språk for gode budskap og hvordan du bruker dem til å oppnå målene dine.

  Oslo
 • 22
  mars

  Grunnkurs: Styrearbeid

  Ønsker du å lære hvordan å sette grunnsteinene for et godt styrearbeid? Meld deg på vårt åpne og gratis kurs i styrearbeid!

  Oslo
 • 29
  mars

  Grunnkurs: Budsjett og regnskap

  Velkommen til grunnkurs i budsjett og regnskap. Hvordan holde orden på budsjett og regnskap, slik at organisasjonen kan ha forutsigbar drift?

  Oslo
 • 19
  april

  Grunnkurs: Søknad og tilskudd

  Bli med på et kurs i søknad og tilskudd og lær hvordan man skriver søknader som utløser midler og hva som er viktig å tenke på når man søker på forskjellige tilskuddsordninger.

  Oslo
 • 3
  mai

  Digitalt kurs i betalt annonsering i sosiale medier

  Ønsker dere å få full kontroll over hvordan dere bruker midler på å fremme innhold i sosiale medier? Hvis dere skal legge organisasjonens dyrebare penger igjen på annonsering på sosiale medier, så vil vi gjerne hjelpe dere til å gjøre det skikkelig.

  Digitalt
 • 8
  mai

  Grunnkurs: Ledelse av frivillige

  Frivillighet Norge og Frivillig.no inviterer til et kurs om ledelse av frivillige. Her vil vi snakke om motivasjon, kjennetegn på god kultur og tips for god samhandling med frivillige

  Oslo
 • 24
  mai

  Grunnkurs: Hvordan få med flere i frivillige organisasjoner?

  Ser din organisasjon etter flere som kan være med å drive organisasjonen, aktiviteter, laget eller foreningen? Etter flere år med pandemi, er frivilligheten på vei tilbake. Men hvor lett er det egentlig å få med nye?

  Oslo

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Les personvernerklæring