Hopp til hovedinnholdet

Digital samling for Fagnettverk kommunikasjon med Datatilsynet

Bilde av Veronica Jarnskjold Buer og Anders Ballangrud fra Datatilsynet
Velkommen til digital samling 3.mars med Veronica Jarnskjold Buer og Anders Ballangrud fra Datatilsynet

Hvordan håndterer vi sosiale medier, lagring og digitale verktøy på en god måte innenfor personvernloven. Og hvordan gjør vi det som frivillige organisasjoner med den kompetansen, ressursene og lommeboka som vi har?

Vi har invitert Datatilsynet til og holde innlegg med etterfølgende spørsmål og diskusjon.

Arrangementet har ikke påmelding, men bruk knappen "Meld på" for å gå til Zoom-møtet.

Om innlegget:

Datatilsynet har som behandlingsansvarlig etter GDPR gjort en vurdering av om de kan bruke side på Facebook til å publisere saker og kommunisere med brukere som benytter plattformen. De presenterer resultatet og fremfor alt vurderingen som lå til grunn for avgjørelsen. Hva betyr dette for deg og din organisasjon? Hva slags ansvar har de som kommuniserer gjennom slike sider? Hvilke risiko og uklarheter forbinder Datatilsynet med å bruke Facebook som kommunikasjonskanal?

Om foredragsholderne:

Veronica Jarnskjold Buer er avdelingsdirektør for teknologi i Datatilsynet. Som tidligere fagdirektør og teknolog i Datatilsynet, IT-leder i Aurskog-Høland kommune, Head of Security i Politiets data- og materielltjeneste og avdelingsdirektør i Norsk sikkerhetsmyndighet, har hun bred erfaring med teknologi, samfunn og ledelse..

Anders Ballangrud er senior kommunikasjonsrådgiver i Datatilsynet og er utdannet medieviter ved Universitetet i Oslo. Han har bidratt i flere risikovurderinger internt i Datatilsynet og har ledet en arbeidsgruppe som har gjort en vurdering av å bruke side på Facebook.

Kontaktperson

Bilde av Birgitte Heneide
Birgitte Heneide
Seniorrådgiver kommunikasjon
215 67 666/ 917 58 761
birgitteh@frivillighetnorge.no

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Les personvernerklæring