Hopp til hovedinnholdet

Digitalt: Introduksjon til Ungfritid.no

Ungfritid sin logo
Ungfritid sin logo

Vil du rekruttere flere barn og unge til fritidsaktivitet i din organisasjon? Nå lager frivilligheten en nasjonal oversikt over alt som er gøy å være med på for barn og unge, og vi vil ha med DIN organisasjon!

Ungfritid.no er bygd på samme løsning som Frivillig.no, og dersom din organisasjon allerede er registrert på Frivillig.no, kan du enkelt aktivere din organisasjon på Ungfritid.no!

Dette digitale møtet er for deg som jobber i en frivillig organisasjon, frivillighetssentral eller kommunal fritidsklubb, og ønsker å publisere deres organiserte fritidsaktiviteter på Ungfritid.no. Vi vil gi en introduksjon til arbeidet med Ungfritid.no, og en innføring i den tekniske løsningen.

Ungfritid.no ble lansert den 3. desember, under konferansen “Frivillighetens dag”. Ungfritid.no er en digital oppslagstavle for frivillige organisasjoner som skal vise mangfoldet av fritidsaktiviteter til barn og unge, på et og samme sted. Det er nå åpent for publisering av fritidsaktiviteter i regi av frivillige organisasjoner, frivillighetssentraler og kommunale fritidsklubber.

For 2021 planlegger vi prosjektet «Dugnad for økt deltakelse i fritidsaktiviteter». Det nasjonale, gratis og digitale rekrutteringsverktøyet Ungfritid.no vil være et sentralt virkemiddel for frivillige organisasjoner, lag og foreninger. Ungfritid.no er ikke et verktøy for betaling av deltakeravgift, men er veien inn til nye fritidsaktiviteter.

For å melde deg på, gå inn på denne lenken: http://eepurl.com/hozEBj. Det digitale møtet vil foregå på Zoom, og du vil få tilsendt informasjon om innlogging via mail. Dersom du har spørsmål, send oss en melding her eller til kontakt@ungfritid.no. Dersom det er behov for tilrettelegging under møtet, gi oss beskjed.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Les personvernerklæring