Hopp til hovedinnholdet

Møte i nettverksgruppen forskning og utvikling av frivilligheten

Logo for Frivillighetens År 2022 på blå bakgrunn.
Frivillighetens år 2022

Det innkalles til møte i nettverksgruppe for forskning og utvikling av frivilligheten, men på grunn av det brede tema er øvrige nettverksgrupper også invitert til møtet. Tema for møte er hva vi skal videreføre fra Frivillighetens år.

Praktisk informasjon:

Tid: 18. januar kl. 10:00 - 12:00
Sted: Frivillighet Norges lokaler, Øvre Slottsgate 2B, 0157 Oslo
Møtet er åpent for representanter fra medlemsorganisasjoner i Frivillighet Norge.

Dette er et møte i nettverksgruppe for forskning og utvikling av frivilligheten, men på grunn av det brede tema er øvrige nettverksgrupper også invitert til møtet.

Agenda

1. Gjennomgang av tiltak fra Frivillighetens år 2022 som vurderes videreført.

Gjennom Frivillighetens år har det blitt organisert over 2000 arrangementer i by og bygd over hele landet, og frivilligheten har vært mer synlig enn noen gang før. Mange medlemsorganisasjoner har gjennomført signalarrangementer eller andre aktiviteter for å være en del av markeringen. Vi har skapt Frivillighetens museum, etablert "Vår dag" som både merkevare og tilskuddsordning og til og med fått vårt eget frimerke!

Vi ønsker at Frivillighetens år skal skape varig verdi for frivilligheten, og vi skal nå vurdere hvilke tiltak som skal videreføres og driftes av Frivillighet Norge etter Frivillighetens år. For at vi skal videreføre tiltak må de skape verdi for våre medlemmer, og dette ønsker vi å drøfte med dere. Spesielt ønsker vi tilbakemeldinger på hvorvidt Frivillighet Norge skal vurdere å forvalte en tilskuddsordning i forbindelse med Vår dag dersom det er mulig å få videre støtte til dette fra stiftelser.

Prosjektleder for Frivillighetens år 2022, Birgitte Brekke, vil innlede i saken.

2. Eventuelt

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Les personvernerklæring