Hopp til hovedinnholdet

Ønsker du lære mer om søknadsskriving? Velkommen til vårt Samarbeidsverksted.

Hovedmålgruppe er minoritetsorganisasjoner.
Et bilde med post it lapper som forteller om muligheter for frivilligheten
Foto; Frivillighet Norge

Er du medlem eller stifter av en minoritetsorganisasjon og har lyst til å styrke ditt nettverk og dessuten lære mer om på søknadsskriving?

Da vil vi invitere deg til Samarbeidsverkstedet, hos oss på Frivillighetens hus.

I løpet av tre, helt frittstående, samlinger utover året 2024 vil vi utforske hvordan et godt samarbeid kan finne sted, hva som kjennetegner en god søknad om tilskudd, hvordan rekruttering kan gjøres, hva som kjennetegner en god organisasjonskultur, og temaer som deltakerne melder inn. Dette sammen med dyktige innledere, og dere som ønsker å delta.

Ved siden av det rent faglige påfyllet, ønsker vi gjennom Samarbeidsverkstedet å lage en møteplass hvor deltakerne kan utvikle og bygge ut eget nettverk. Vi i Frivillighet Norge vil hjelpe dere med å knytte nye kontakter, og vil gi tips og hjelp til godt samarbeid med andre.

  • Samarbeidsverkstedene våre er gratis, og man må ikke møte opp på alle tre samlingene.
  • Det vil bli servert mat.
  • Samlingene vil finne sted i første etasje på Frivillighetens Hus i Christian Krohgs gate 10 i Oslo.

Første samling; 5. juni, kl 17-20;

Denne ettermiddagen får vi besøk av Gjensidigestiftelsen. De kommer for å presentere oss for sine tanker om en god søknadsprosess, og fortelle oss om hvorfor samarbeid står så sentralt hos mange tilskuddsordninger. Med seg til å fortelle om samarbeid i praksis, har de organisasjonen «Abloom».

Etter presentasjoner, er det satt av tid for en-til-en-samtaler dersom dette er ønskelig. Her kan dere stille spørsmål om deres prosjekt, og hjelp til å bli bedre kjent med Portalen til Gjensidigestiftelsen.

Andre samling; 22. august kl 17-20.

Nærmere program kommer etterhvert.

Tredje samling; 12. september kl 17-20.

Nærmere program kommer etterhvert.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Les personvernerklæring