Hopp til hovedinnholdet

Samling i Fagnettverk kommunikasjon, med tema Frivillighetens år 2022 

Sammen feirer vi Norges viktigste lagarbeid!
Sammen feirer vi Norges viktigste lagarbeid!

Synlighet og kommunikasjon i Frivillighetens år 2022. 2022 skal være en feiring for hele frivilligheten i Norge. Hvordan kan din organisasjon utnytte året for å oppnå større synlighet og mer deltakelse? Hva får vi ut av å kommunisere og feire som en samlet sektor gjennom hele året?

Hvordan kan vi utnytte Frivillighetens år 2022 i felleskap?

I møtet går vi gjennom hoveddelene av året gjennom sentrale og lokale organisasjoners øyne. Vi skal se på prosjektene sentralorganisasjoner og lokalledd deltar i, hvordan Frivillighetens års prosjektgruppe kommuniserer i reklameflater og hvordan dere kan delta i disse flatene, og vi demonstrerer hvordan du kan tilpasse den grafiske profilen til å passe din organisasjon.

Sett pris på frivilligheten 5.desember
Vi snakker også om Frivillighetens dag 5. desember og åpningen av Frivillighetens år. Hva har vi gjort tidligere, og hva oppnådde vi da? Hvordan bruker vi 5. desember til å sette pris på frivilligheten?

Erfaringsutveksling og innspill
Det blir tid for erfaringsutveksling, innspill til årets markering og Frivillighetens år 2022, og diskusjon om tiltakene som allerede er i gang.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Les personvernerklæring