Hopp til hovedinnholdet

Digital: Rekruttering av deltakere til fritidsaktiviteter

Logo til Ungfritid.no

Vil du rekruttere flere barn og unge til fritidsaktivitet i din organisasjon? Nå har frivilligheten en gratis nasjonal oversikt over alt som er gøy å være med på for barn og unge, og vi vil ha med DIN organisasjon! Bli med på digitalt informasjonsmøte om Ungfritid.no 19. mai!

Arrangører: Frivillighet Norge med Ungfritid.no
Sted: Digitalt kurs på Zoom (lenke sendes på e-post til alle påmeldte en dag før arrangementet starter.)
Tid: 19. mai kl. 18:00-19:30
Pris: Gratis. Påmelding er nødvendig.

Ungfritid.no er en digital oppslagstavle for frivillige organisasjoner som skal vise mangfoldet av fritidsaktiviteter til barn og unge, på et og samme sted. Bli med for å få en innføring i hvordan du kan bruke Ungfritid.no til å synliggjøre aktiviteter i regi av din organisasjon, helt gratis!

Bli med på en dugnad for økt deltakelse!

Det nasjonale, gratis og digitale rekrutteringsverktøyet Ungfritid.no vil være et sentralt virkemiddel for frivillige organisasjoner, lag og foreninger. Ungfritid.no er ikke et verktøy for betaling av deltakeravgift, men er veien inn til nye fritidsaktiviteter. Ungfritid.no er bygd på samme løsning som Frivillig.no, og dersom din organisasjon allerede er registrert på Frivillig.no, kan du enkelt aktivere din organisasjon på Ungfritid.no!

Dette digitale møtet er for deg som jobber i en frivillig organisasjon, frivillighetssentral eller kommunal fritidsklubb, og ønsker å publisere deres organiserte fritidsaktiviteter på Ungfritid.no. Vi vil gi en introduksjon til arbeidet med Ungfritid.no, og en innføring i den tekniske løsningen.

Dersom du har spørsmål, send en mail til kontakt@ungfritid.no. Dersom det er behov for tilrettelegging under møtet, gi oss beskjed.


Personvern

Ved å melde meg på dette eventet samtykker jeg til at informasjon om mitt navn, organisasjon, stilling/verv distribueres til alle medarrangører, foredragsholdere/innledere på arrangementet. All informasjon i skjema lagres av Frivillighet Norge til oppfølging etter arrangementet er sendt ut og slettes så fra våre registre. Jeg er også inneforstått med at det kan tas opptak av arrangementet i hensikt å skrive referater eller at møtet kan publiseres uten å identifisere deltakere. Dersom opptaket skal publiseres eller streames med deltakeres interaksjon eller identifikasjon, vil det være etter samtykke lenger ned i dette skjema.


Meld deg på vårt nyhetsbrev

Les personvernerklæring