Hopp til hovedinnholdet

Grunnkurs: Budsjett og regnskap

Martin Gustavsen holder kurs
Foto: Frivillighet Norge

Velkommen til grunnkurs i budsjett og regnskap. Hvordan holde orden på budsjett og regnskap, slik at organisasjonen kan ha forutsigbar drift?

Velkommen til grunnkurs i budsjett og regnskap

Har du blitt valg til økonomiansvarlig eller interesserer du deg for økonomiarbeidet i din organisasjon. I løpet av de timene dette kurset varer vil du blir litt mer bevist på din rolle som økonomiansvarlig og samspillet med resten av styret. Relevante lover, regler og normer vil bli gjennomgått og vi vil snakke om oppsett av budsjett og regnskap og sammenhengen mellom dem.

Frivilliget Norges organisasjonsrådgiver med økonomiansvar Martin Gustavsen snakker om:

  • Din rolle som økonomiansvarlig
  • Relevante lover, regler og normer
  • Oppsett regnskap og budsjett

Det blir rom til å stille spørsmål og dele egne erfaringer knyttet til økonomiarbeid.


Arrangør: Frivillighet Norge
Sted: Øvre Slottsgate 2b, Oslo sentrum
Dato: Onsdag 29 mars.
Tid: kl. 17:00-20:00.
Målgruppe: Kurset passer best for deg som er aktiv i en liten og/eller nystartet organisasjon, eller i et lokallag. Har faglig innhold på et grunnleggende nivå og er ikke ment for viderekomne
Pris: Gratis. Påmelding er nødvendig.

Spørsmål? Send e-post til sirir@frivillighetnorge.no

Med forbehold om mindre endringer.

Personvern
Ved å melde meg på dette eventet samtykker jeg til at informasjon om mitt navn, organisasjon, stilling/verv distribueres til alle medarrangører, foredragsholdere/innledere på arrangementet. All informasjon i skjema lagres av Frivillighet Norge til oppfølging etter arrangementet er sendt ut og slettes så fra våre registre. Jeg er også inneforstått med at det kan tas opptak av arrangementet i hensikt å skrive referater. Dersom opptaket skal publiseres vil det være etter samtykke lenger ned i dette skjema.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Les personvernerklæring