Hopp til hovedinnholdet

Grunnkurs: Ledelse av frivillige

Kursholder presenterer til forsamling.
Foto: Frivillighet Norge

Frivillighet Norge og Frivillig.no inviterer til et kurs om ledelse av frivillige. Her vil vi snakke om motivasjon, kjennetegn på god kultur og tips for god samhandling med frivillige

Velkommen til grunnkurs i ledelse av frivillige

Alle snakker om at man skal vokse og involvere nye. Men hvor lett er det egentlig? Hvor inkluderende er lokallaget eller foreningen og hvordan jobber vi for at nye frivillige skal finne en plass rundt bordet, og bli værende over lengre tid?

Frivillig.no inviterer til grunnkurs om ledelse av frivillige. Maiken Arnesen er kursholder, og med seg har hun Joo Helena Hansen, leder av Mini Pride. Mini Pride en ny gruppe innenfor Oslo Pride som rekrutterer og organiserer egne frivillige, og Joo vil fortelle om ledelse av frivillige fra et oppstartsperspektiv, hvordan de har tatt imot nye frivillige, organiserer frivillige og holder på motivasjonen.

På kurset vil vi snakke om motivasjon, kjennetegn på god kultur og tips for god samhandling med frivillige. Hva forventer vi egentlig av frivillige, hvordan tar vi frivillige godt imot og hva kjennetegner trygge og tillitsfulle miljøer frivillige ønsker å være en del av?


Arrangører: Frivillighet Norge med Frivillig.no.
Sted: Våre lokaler i Øvre Slottsgate 2b, første etasje, Oslo sentrum
Dato:
Mandag 8 mai
Tid: kl. 17:00-20:00
Pris: Gratis. Påmelding er nødvendig.

Det blir rom til å stille spørsmål og dele egne erfaringer knyttet til utfordringer dere møter på i egen organisasjon.

Det blir servert lett mat og drikke før kursstart.

Målgruppe: Kurset passer best for deg som er aktiv i en liten og/eller nystartet organisasjon, eller i et lokallag. Har faglig innhold på et grunnleggende nivå og er ikke ment for viderekomne

Spørsmål: Send mail til sirir@frivillighetnorge.no

Er du en minoritetsorganisasjon? Husk å melde deg på nyhetsbrev for minoritetsorganisasjoner nederst i skjema. Der deler vi mye relevant informasjon om tilskuddsordninger og andre ressurser som kan være nyttig for din organisasjon!

Med forbehold om mindre endringer.

Personvern
Ved å melde meg på dette eventet samtykker jeg til at informasjon om mitt navn, organisasjon, stilling/verv distribueres til alle medarrangører, foredragsholdere/innledere på arrangementet. All informasjon i skjema lagres av Frivillighet Norge til oppfølging etter arrangementet er sendt ut og slettes så fra våre registre. Jeg er også inneforstått med at det kan tas opptak av arrangementet i hensikt å skrive referater. Dersom opptaket skal publiseres vil det være etter samtykke lenger ned i dette skjema.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Les personvernerklæring