Hopp til hovedinnholdet

Digitalt kurs: Betalt annonsering på sosiale medier

Kursholder
Foto: frivillig.no

Bli med på et kurs hos Frivillighet Norge i betalt annonsering i de sosiale mediene Facebook, Instagram, Snapchat og Tiktok.

Sted: Digitalt kurs. Informasjon om digital løsning blir sendt til de som melder seg på.
Tid: 10.mai kl 12-14
Målgruppe: Alle som jobber med Kommunikasjon/markedsføring og betalt annonsering i sosiale medier
Pris: 500kr for medlemsorganisasjoner, 750kr for ikke-medlemmer av Frivillighet Norge

Ønsker dere å få full kontroll over hvordan dere bruker midler på å fremme innhold i sosiale medier? Vil dere treffe bedre på målgrupper og bruke penger mer effektivt? Vil dere styre annonser og fremme innlegg selv og ikke bruke fordyrende mellomledd? Vil dere ha kontroll på rapportering av pengebruken, resultater og måloppnåelse?

Hvis dere skal legge organisasjonens dyrebare penger igjen på annonsering på sosiale medier, så vil vi gjerne hjelpe dere til å gjøre det skikkelig.

Vi går gjennom strategier og planlegging for bruk av betalt annonsering. Deretter blir det praktisk gjennomgang av fremgangsmåte med kjøp av annonser med Meta (Facebook og Instagram), Snapchat og Tiktok.

Dette kurset er i utgangspunktet for de som har brukt penger i sosiale medier før, eller har plan om å begynne med det. Alle deltagere bør ha etablert sin Facebookside med en annonsekonto på Facebook Business Manager før kurset.

https://www.facebook.com/business/help/1612355968988019Meld deg på vårt nyhetsbrev

Les personvernerklæring