Hopp til hovedinnholdet

Kurs i organisasjonsdrift og søknad og tilskudd i Trondheim

Bilde av kursdeltakere.
Foto: Frivillighet Norge

Ønsker du faglig påfyll eller har du nettopp startet en frivillig organisasjon? I dette kurset får du innsikt i god organisasjonsdrift og hvordan skrive søknader som utløser midler til organisasjonen! Meld deg på for å få tips, inspirasjon og ikke minst treffe andre organisasjoner i området. Bli med og spre ordet!

Velkommen til vårt arrangement!

I dette kurset får du innsikt hvordan skrive søknader som utløser midler til organisasjonen og vi gjennomgår hvordan man kan drifte organisasjoner på en god måte!

Det fleste som driver frivillig arbeid er ikke så opptatt av vedtekter og registrering i Brønnøysundregistrene, men det blir bare viktigere å ha også dette på stell. Å ha gode dokumenter som beskriver driften av organisasjonen er viktig i rekruttering av nye styremedlemmer og når det er uenighet om hvordan utfordringer skal løses.

Meld deg på for å få tips, inspirasjon og ikke minst treffe andre organisasjoner i området. Bli med og spre ordet!

Program

  • Velkommen og lett servering
  • Kurs i søknad og tilskudd
  • Drift av organisasjoner

Arrangører: Frivillighet Norge og Trondheim kommune
Sted: Sentrum Trondheim. Informasjon om adresse kommer snart.
Tid: Torsdag 31. mars kl. 17:00 - 20:00.
Pris: Gratis

Målgruppe: Kurset passer best for deg som er aktiv i en liten og/eller nystartet organisasjon, eller i et lokallag. Har faglig innhold på et grunnleggende nivå og er ikke ment for viderekomne

Lett servering før det faglige innholdet starter.

Med forbehold om mindre endringer.

Personvern
Ved å melde meg på dette eventet samtykker jeg til at informasjon om mitt navn, organisasjon, stilling/verv distribueres til alle medarrangører, foredragsholdere/innledere på arrangementet. All informasjon i skjema lagres av Frivillighet Norge til oppfølging etter arrangementet er sendt ut og slettes så fra våre registre.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Les personvernerklæring