Hopp til hovedinnholdet

Digitalt grunnkurs i søknad og tilskudd

Bilde av kursdeltakere.
Foto: Frivillighet Norge/Tristan Troy Rasay

Har du nettopp startet en organisasjon eller er du aktiv i et lite lokallag? Ønsker du å lære å skrive søknader som utløser penger til organisasjonen, meld deg på digitalt grunnkurs i søknad og tilskudd!

Bli med på et digitalt grunnkurs i søknad og tilskudd og lær hvordan man skriver søknader som utløser midler og hva som er viktig å tenke på når man søker på forskjellige tilskuddsordninger.

  • Søknadsprosessen
  • Forskjell mellom drifts-og prosjektmidler
  • Hvordan velge riktig støtteordning

Det blir rom til å stille spørsmål og dele egne erfaringer knyttet til å søke på tilskuddsordninger.

Sted: Digitalt kurs på Zoom (lenke sendes på e-post til alle påmeldte en dag før arrangementet starter.)

Dato: onsdag 24.februar

Tid: kl. 18:00-20:00.

Målgruppe: Kurset passer best for deg som er aktiv i en liten og/eller nystartet organisasjon, eller i et lokallag. Har faglig innhold på et grunnleggende nivå og er ikke ment for viderekomne

Pris: Gratis. Påmelding er nødvendig.

Spørsmål? Send mail til nasrin@frivillighetnorge.no

Med forbehold om mindre endringer.

Personvern
Ved å melde meg på dette eventet samtykker jeg til at informasjon om mitt navn, organisasjon, stilling/verv distribueres til alle medarrangører, foredragsholdere/innledere på arrangementet. All informasjon i skjema lagres av Frivillighet Norge til oppfølging etter arrangementet er sendt ut og slettes så fra våre registre. Jeg er også inneforstått med at det kan tas opptak av arrangementet i hensikt å skrive referater. Dersom opptaket skal publiseres vil det være etter samtykke lenger ned i påmeldingsskjema.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Les personvernerklæring