Hopp til hovedinnholdet

Digitalt kurs i selvledelse

Kursholder Peder Lysholm Daviknes
Opphavsrett: mind

Ønsker du å lære mer om hvordan du kan lede og motivere deg selv i disse utfordrende tider? Dette kurset er for deg som ønsker å bli bedre kjent med noen av dine egne styrker og verdier og få innsikt i verktøy for hvordan du best kan lede deg selv.

Om kurset: Vi befinner oss i en tid hvor arbeidsvilkårene har endret seg drastisk og hvor vi må belage oss på hjemmekontor i lengre perioder. Som vi alle har erfart byr hjemmekontor på en rekke nye utfordringer som vi ikke er vant med fra tidligere. Å ta vare på seg selv og egen helse, samt legge til rette for at en selv kan yte godt under nye forhold er viktigere enn noen gang. Selvledelse – altså å lede seg selv, handler om å være bevisst sine styrker og utfordringer, og gjennom denne innsikten legge til rette for egen optimal fungering. I dette kurset vil du som deltaker få inngående kunnskap om hva styrker og verdier er og hvordan de påvirker tanker, følelser og atferd. Du vil videre få muligheten til å bli bedre kjent med noen av dine egne styrker og verdier og få innsikt i verktøy for hvordan du best kan lede deg selv.

Om kursholder: Peder Lysholm Daviknes jobber som lederutvikler og mental trener i Mind innen nasjonal og internasjonal idrett, og norsk næringsliv. Han har en master i idrettspsykologi fra University of Greenwich og har jobbet med koblingen mellom mentale prosesser, ledelse og prestasjoner. Han er en relasjonsbygger som etablerer trygghet og tillit, og har erfaring fra både næringslivet og idretten hvor han blant annet har jobbet i Premier League og med Norges Fotballforbund. Han har også arbeidet inn mot leder- utøver-, trenergrupper med fokus på bevisstgjøring


Om Mind: Mind: AS er et forskningsbasert konsulentselskap som vektlegger høy faglig kvalitet og integritet. De bygger på egen og nyere forskning innen positiv psykologi og organisasjonspsykologi gjennom konsepter som utvikler ledere, medarbeidere og organisasjoner til å prestere på sitt beste.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Les personvernerklæring