Hopp til hovedinnholdet

Grunnkurs: Styrearbeid

Bilde av kursdeltakere.
Foto: Frivillighet Norge

Ønsker du å lære hvordan å sette grunnsteinene for et godt styrearbeid? Meld deg på vårt åpne og gratis kurs i styrearbeid!

Et godt og velfungerende styre er en nøkkel til suksess i frivillige organisasjoner. Styrearbeid i frivilligheten innebærer stort ansvar og kan være arbeidskrevende, men er også er svært givende og lærerikt. Frivillighet Norge tilbyr kurs for godt styrearbeid som er basert på våre anbefalinger for godt styresett i frivillige organisasjoner. Kurset inneholder både faglig presentasjon, diskusjon og refleksjon rundt hva som er godt styrearbeid.

Det blir rom til å stille spørsmål og dele egne erfaringer knyttet til utfordringer dere møter på i egen organisasjon.

Det blir servert lett mat og drikke før kursstart.

Arrangør: Frivillighet Norge
Sted: Øvre Slottsgate 2b, Oslo sentrum
Dato: 22. mars
Tid: kl. 17:00-20:00.
Målgruppe: Kurset passer best for deg som er aktiv i en liten og/eller nystartet organisasjon, eller i et lokallag. Har faglig innhold på et grunnleggende nivå og er ikke ment for viderekomne
Pris: Gratis. Påmelding er nødvendig.

Spørsmål? Send e-post til sirir@frivillighetnorge.no

Er du en minoritetsorganisasjon? Husk å melde deg på nyhetsbrev for minoritetsorganisasjoner nederst i skjema. Der deler vi mye relevant informasjon om tilskuddsordninger og andre ressurser som kan være nyttig for din organisasjon!

Med forbehold om mindre endringer.

Personvern
Ved å melde meg på dette eventet samtykker jeg til at informasjon om mitt navn, organisasjon, stilling/verv distribueres til alle medarrangører, foredragsholdere/innledere på arrangementet. All informasjon i skjema lagres av Frivillighet Norge til oppfølging etter arrangementet er sendt ut og slettes så fra våre registre. Jeg er også inneforstått med at det kan tas opptak av arrangementet i hensikt å skrive referater. Dersom opptaket skal publiseres vil det være etter samtykke lenger ned i dette skjema.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Les personvernerklæring