Hopp til hovedinnholdet

Påmelding til halvdagsseminar i digitalisering for frivillige organisasjoner

Logoene til arrangørene
Logo Frivillighet Norge og PwC

Frivillighet Norge/TechSoup.no arrangerer gratis halvdagsseminar for frivillige organisasjoner i samarbeid med PwC der du kan lære hvordan organisasjonen kan skape innovasjon ved hjelp av digital teknologi.

Gjennom denne seminar-serien tar vi dere gjennom en reise om hva digitalisering handler om og hvordan frivillige organisasjoner kan utnytte muligheter som finnes i digitalisering for å skape merverdi og effektivitet.

Modul 1: Om digitalisering og digitaliseringsstrategi

I første modul skal vi se nærmere på hvordan vi kan se på digitalisering fra ulike perspektiver, praktiske eksempler og noen verktøy å bruke i digitaliseringsarbeidet.

Modul 2: Tjenestedesign og brukerinvolvering

Digitalisering handler mer om mennesker enne teknologi. I andre modul skal vi se på tjenestedesign metodikk og hvordan det kan brukes til å lage bedre og brukersentrert tjenester for deres brukere.

Modul 3: Digitalisering i praksis

I den siste modulen ser vi på konkrete tiltak dere kan ta ved hjelp av digitale verktøy og innovative arbeidsmetodikk for å få bedre kontroll på deres prosjekter og framdrift. Vi skal gå gjennom noen gode eksempler og suksesshistorier som dere kan ta videre i deres organisasjon.


Personvern
Ved å melde meg på dette eventet samtykker jeg til at informasjon om mitt navn, organisasjon, stilling/verv distribueres til alle medarrangører, foredragsholdere/innledere på arrangementet. All informasjon i skjema lagres av Frivillighet Norge til oppfølging etter arrangementet er sendt ut og slettes så fra våre registre.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Les personvernerklæring