Hopp til hovedinnholdet

Skrivekurs

Bildet viser en person som sitter ved en pult med laptop, notatblokk og penn i hånden.

Har du lyst til å skrive mer og bedre, men lurer på hvordan? Vårt skrivekurs gir deg en innføring i klart språk for gode budskap og hvordan du bruker dem til å oppnå målene dine.

Vet du forskjellen på en kronikk, et innlegg og et høringsinnspill? Strever du med å forklare kompliserte sammenhenger så folk forstår dem? Har du målsettinger når du egentlig bare kan ha mål?

Stadig mer av kommunikasjonen vår er skriftlig, enten det er i sosiale medier, formelle henvendelser eller presseutspill. Da er det viktig at flere enn kommunikasjonsavdelinga kan skrive. Frivillighet Norges skrivekurs gir deg en innføring i klart språk for gode budskap og hvordan du bruker dem til å oppnå målene dine.

Kurset er en blanding av foredrag og praktiske oppgaver.

Kursholder Guri Idsø Viken er politisk seniorrådgiver i Frivillighet Norge. Hun har jobbet med kommunikasjon hele sitt yrkesliv, har skrevet for ulike norske aviser og tidsskrift i mange år, og har utgitt bok. Hun er brennende engasjert i klart språk, og tydelige og enkle budskap med mottoet mer orddeling og mindre fokus i norsk, offentlig språk.

Kurset egner seg både for ansatte i kommunikasjonsavdelinga og for alle ansatte, ledere og frivillige som vil skrive mer og/eller bedre.

Arrangør: Frivillighet Norge

Tid: 20. mars kl. 12-16. Vi serverer en liten matbit ved møtestart.

Sted: Kursrommet i 1. etg., Frivillighet Norge, Øvre Slottsgate 2, 0157 Oslo

Pris: kr. 850 for medlemmer av Frivillighet Norge, kr. 1350 for ikke-medlemmer.

Påmeldingsfrist 16. mars 2022.
Påmeldingen er bindende. Ved avmelding og for å få refundert kursavgiften, må Frivillighet Norge få beskjed en uke før kurset, dvs. 13. mars 2023.


Personvern
Ved å melde meg på dette kurset samtykker jeg til at informasjon om mitt navn, organisasjon og stilling/verv distribueres til alle medarrangører, foredragsholdere/innledere på arrangementet. All informasjon i skjema lagres av Frivillighet Norge til oppfølging etter arrangementet er sendt ut og slettes så fra våre registre.

Kontaktperson

Bilde av Guri Idsø Viken
Guri Idsø Viken
Politisk seniorrådgiver
952 56 474
guri@frivillighetnorge.no

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Les personvernerklæring