Hopp til hovedinnholdet
Medlem i Frivillighet Norge

Blærekreft - Norge

Besøksadresse
Gamle Hadelandsv. 72
2032 Maura

Blærekreft Norge er en organisasjon for personer som er rammet av blærekreft. Deres ambisjon er å gi blærekreftrammede trygghet og støtte basert på faglig kvalitet og omsorg.

Blærekreft Norge er en frittstående forening for personer som har eller har hatt kreft eller polypper i urinblæren, deres pårørende/nærstående og andre personer som vil støtte foreningen. Frittstående betyr at foreningen ikke kan assosieres med andre foreninger hvor Blærekreft Norge blir økonomisk avhengig av denne andre foreningen.

Blærekreft Norge har som mål å gi trygghet og støtte basert på faglig kvalitet og omsorg til de som er rammet av blærekreft, både pasienter og pårørende. Vi vil følge og støtte forskning og faglig utvikling innen feltet, fremme god kommunikasjon mellom pasient og behandler, samt tilrettelegge for innsamling, systematisering og formidling av erfaringer og erfaringskompetanse. Foreningen vil formidle informasjon, veiledning og kontakt til eller mellom våre medlemmer. I tillegg jobber de for åpenhet innen kreftfeltet.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Les personvernerklæring