Hopp til hovedinnholdet
Medlem i Frivillighet Norge

Det Norske Baptistsamfunn

Postadresse
Chr. Krohgs gt. 34
0186 Oslo

Det Norske Baptistsamfunn er et flerkulturelt kirkesamfunn. I løpet av de siste tiårene er stadig flere mennesker fra ulike etniske grupper kommet inn i fellesskapet vårt, og det er vi svært takknemlige for.

Det begynte med vietnamesere, deretter tamiler fra Sri Lanka, etiopiere, kongolesere og en rekke andre folkegrupper. Fra 2003 har det kommet flere tusen til Norge fra Myanmar, og en stor andel av disse er baptister.

Baptistsamfunnet består av over 100 menigheter. Mer enn en tredjedel av disse er migrantmenigheter. Inkludert barn og tilhørige utgjør baptistfamilien i Norge drøyt 12.000 mennesker, med 6500 døpte medlemmer. Baptistene i Norge driver Oslofjord Folkehøgskole og eier 50 % av Høyskolen for Ledelse og Teologi. Innen baptistparaplyen er det aktiv barne- og ungdomsorganisasjon, kvinneorganisasjon og etniske sammenslutninger. Baptistene i Norge samarbeider og støtter baptistkirker i D.R Kongo, Thailand, Myanmar og Tyrkia, og er tilknyttet det internasjonale baptistfellesskapet Baptist World Alliance.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Les personvernerklæring