Hopp til hovedinnholdet
Medlem i Frivillighet Norge

Foreningen for omplassering av Dyr

Postadresse
postboks 114 Mortensrud
1215 Oslo

FOD har som mål å finne nye, gode og stabile hjem til flest mulig dyr som trenger det. Ved samarbeid mellom ansatte og frivillige jobber vi for å ha gode og trygge prosesser, slik at sikkerhet til både dyr og mennesker blir ivaretatt. Best mulig hjem til hvert individ er det viktigste for oss i alt vi gjør.

Foreningen for omplassering av dyr er en ideell organisasjon, stiftet i 1980. Foreningen arbeider for å finne nye hjem til hunder og katter som trenger det. I løpet av et år finner vi hjem til om lag 450 katter og 100-150 hunder.

På FOD gården på Klemetsrud har vi til enhver tid ca. 20–30 katter og 10–15 hunder som trenger nye hjem. Hver uke flytter det nye hunder og katter inn og ut fra gården.

Foreningen har også ca. 300 fosterhjem til katt, fordelt rundt i landet. Vi har også noen fosterhjem for hunder som av ulike årsaker ikke fungerer å ha på FOD gården. Foreningen er arbeidsplass for 15 personer, noen på heltid og noen på deltidsstilling. Hovedvekten av personalet arbeider med dyrene på FOD-gården.

I tillegg har FOD et enormt nettverk av frivillige som bistår med omplassering, koordinering av fosterhjem, innfanging av katter, henting og levering av donasjoner, kjøring av dyr til/fra veterinær, praktisk arbeid på gården, hundelufting og mye mer.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Les personvernerklæring