Hopp til hovedinnholdet
Medlem i Frivillighet Norge

Frilynt Norge

Besøksadresse
Uranienborgveien 4,
3217 Sandefjord

Frilynt Norge, stiftet i 1965, er Norges største teaterorganisasjon for både barn, ungdom og voksne. Vi har cirka 18 500 medlemmer i 200 teatergrupper, revylag, ungdomslag og kulturforeninger over hele landet. Frilynt er partipolitisk, religiøst og språklig nøytralt.

Frilynt har engasjerte ansatte og et aktivt styre som alle er opptatt av medlemspleie, utvikling av relevante medlemstilbud og interessepolitisk arbeid. Tett kontakt og oppfølging av medlemmene er viktig. Derfor er vi ute på mellom 100 og 200 besøk hvert år.

Over 200 000 publikummere besøker teater- og revyproduksjonene hos våre medlemmer hvert år. Teatergruppene står for mer enn 350 produksjoner og 1700 forestillinger lokalt – og aktiviserer over 28 000 aktive amatørteaterfolk fra nord til sør.

Nærmere 1000 ungdom og voksne deltar på kurs- og opplæringstilbud i regi av Frilynt Norge. Rundt 700 deltar på tilbudet «Lån teaterfolka våre» vi holder hjemme hos medlemsgruppene. Teatergruppene og revyene produserer dessuten 30 000 kurstimer i ulike teater- og kulturfag – godkjent av Studieforbundet kultur og tradisjon hvert år.

Frilynt har etablert Teaterbanken.no i forbindelse med det nasjonale teatersenteret ved hovedkvarteret. Nettstedet har samlet flere servicefunksjoner og tjenester relatert til teater og scenekunst. Utvikling av Teaterbanken er basert på kartlegging i teatermiljøene i Norge, og skal være er tilgjengelig for alle.

Teaterbanken.no omfatter:

Kostymer (produksjon, lager, utlån og kompetanse), Kulisser og rekvisitter (produksjon, lager, utlån og kompetanse), Teatersminke (rådgivning, kurs og utsalg) og Manusbank (utlån og veiledning)

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Les personvernerklæring