Hopp til hovedinnholdet
Medlem i Frivillighet Norge

Hostelling International Norge

VISJON Vandrerhjemmene skal skape opplevelser og kontakt mellom mennesker, og forståelse for egen og andres kultur og miljø på tvers av eget religiøst, kulturelt, politisk ståsted, hudfarge, seksuell orientering eller nasjonalitet.

HI Norge er stolt del av Hostelling International (HI), et globalt nettverk av over 4 000 hosteller over hele verden. I Norge har ca 50 hosteller, lokalisert fra Mehamn i nord til Mandal i sør.

HI hosteller skal fokusere på bærekraft, og vår organisasjon jobber kontinuerlig for å bli enda mer sosiale, miljøvennlige og økonomiske. Vår strategi for bærekraft er basert på Global Sustainability Tourism Council (GSTC) kriterier, og vi gjør dette gjennom 10 områder av bærekraftig hostelling.

Det unike med HI hostellene er at ingen steder er like. Du kan velge mellom herregårder og bygårder, rorbuer og tømmerhytter. I tillegg til de større anleggene du finner i byene. Felles for våre hosteller er at du treffer hyggelige, ujålete mennesker der, fra alle deler av verden. De er ute i samme ærend – å ha en trivelig reise full av gode opplevelser. Våre hosteller har gjestekjøkken, hvor du kan tilberede din egen mat, gjøre turen enda rimeligere og samtidig møte andre hyggelige gjester hvis du ønsker. Våre HI hosteller er opptatt av å skape møteplasser slik at erfaringer og kunnskap utveksles og vennskap kan knyttes. Dette er vårt bidrag til en bedre verden!

Målgruppen og hensikten med aktivitetene:

Vår målgruppe for frivillige er å engasjere medlemmer og andre som ønsker å skape møteplasser på vandrerhjemmene og samtidig engasjere seg i lokalmiljøet. Personer som vi ønsker å engasjere er de som identifiserer seg med vår visjon. Hensikten med våre frivillige er å bistå hostellene i å bli enda mer sosiale, miljøvennlige og økonomiske.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Les personvernerklæring