Hopp til hovedinnholdet
Medlem i Frivillighet Norge

ICDP Norge

Postadresse
Solstugrenda 40
0671 Oslo

International Child Development Programme (ICDP) er et enkelt, helsefremmende og forebyggende program som har som mål å styrke omsorgen og oppveksten for barn og unge. Det retter seg mot omsorgsgivere og skal styrke deres omsorgskompetanse. ICDP ble utviklet av professor Karsten Hundeide og professor Henning Rye ved Universitetet i Oslo på 90-tallet.

De 4 bokstavene ICDP er kjent i 50 land i verden og i kommuner og instanser i Norge. Foreldreveiledningsprogrammet ICDP står for International Child Development Programme. Navnet viser at dette norskutviklede programmet har en sterk internasjonal og kulturell rot. Den tar innover seg at ikke bare har vi forskjellig etnisk kultur, men vi kommer også fra forskjellige familiekulturer.

ICDP Norge ble opprettet som en egen enhet i 2006. I dag ivaretas programmet etter avtale av ICDP Norge og Bufdir – i et samarbeid.

ICDP Norge en blitt en medlemsbasert organisasjon med sitt første åpne årsmøte i 2021. Alle kan bli medlem – både foreldre, veiledere og trenere eller andre som er engasjert av foreldrestøtte.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Les personvernerklæring