Hopp til hovedinnholdet
Medlem i Frivillighet Norge

Kristelig studieforbund (K-stud)

Besøksadresse
Kirkens hus, Rådhusgata 1-3,
0105 Oslo
Postadresse
Kirkens hus, Rådhusgata 1-3,
0105 Oslo

Våre medlemsorganisasjoner som har kursdeltakere over 14 år. K-stud har som visjon å skape gode læringsarenaer for troen og livet, og ønsker å fremme og styrke livslang læring i medlemsorganisasjonenes menigheter, organisasjoner og institusjoner.

Kristelig studieforbund (K-stud) er et pedagogisk kompetansemiljø for kristne trossamfunn, ideelle organisasjoner og institusjoner. Studieforbundet er med sine 78 medlemmer og samarbeidspartnere blant de bredeste økumeniske organisasjonene i Norge.

K-stud har som visjon å skape gode læringsarenaer for troen og livet, og ønsker å fremme og styrke livslang læring i medlemsorganisasjonenes menigheter, organisasjoner og institusjoner. Virksomheten drives ved hjelp av bevilgninger fra Kunnskapsdepartementet, og gjennomføres i henhold til lov om voksenopplæring.

Studieforbundet fremmer opplæring som gir menneskelig og åndelig utvikling. Slik styrker de muligheten til å møte behovene i samfunns- og arbeidsliv. Kursene favner vidt, fra korinstruksjon via idrettsfag til ledelse og bibelstudier.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Les personvernerklæring