Hopp til hovedinnholdet
Medlem i Frivillighet Norge

Norges Naturvernforbund

Besøksadresse
Mariboes gate 8, 5. etasje
0183 Oslo
Postadresse
Mariboes gate 8
0183 Oslo

Naturvernforbundet ble grunnlagt i 1914 og er Norges eldste og største natur- og miljøvernorganisasjon. Vi er en demokratisk medlemsorganisasjon med over 37 000 medlemmer og rundt 100 fylkeslag og lokallag i hele landet. Naturvernforbundet jobber med et bredt spekter av saker innen miljø- og naturvern, men spesielt med områdene naturvern, klima og miljøvennlig hverdag.

Folkelig engasjement gjennom lokalt naturvernarbeid er grunnlaget for arbeidet for livskraftig natur og miljøgode og avgjørende for Naturvernforbundet sin styrke. Derfor er Naturvernforbundet en demokratisk og medlemsbasert organisasjon og som engasjerer aktive natur- og miljøvernere i lokallag over hele landet.

Naturvernforbundet arbeider for et samfunn der vi forvalter naturen på en måte som sikrer vårt felles livsmiljø, og all menneskelig aktivitet skjer i balanse med naturen og miljøet. Det er gjennom arbeid med mange konkrete saker over hele landet, og med stor bredde, at Naturvernforbundet er med og berger store naturverdier og endrer holdningene hos folk flest.

Naturvernforbundet jobber både lokalt, nasjonalt og internasjonalt med natur- og miljøvern og aktivitetene varierer fra større folkelige arrangementer med fokus på naturglede og miljøtips til politisk påvirkningsarbeid gjennom høringsuttalelser og møter.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Les personvernerklæring