Hopp til hovedinnholdet
Medlem i Frivillighet Norge

Solgården SA

Besøksadresse
Badstugata 1
0179 OSLO
Postadresse
Badstugata 1
0179 OSLO

Solgården er et tradisjonsrikt og unikt feriested på Costa Blanca, mellom Alicante og Benidorm. Vi tilbyr reiseprogram gjennom hele året og har egne charterfly for våre gjester. Det gjør at feriegjester med ekstra behov kan få en helt unik og trygg oppfølging under reisen. Det første som møter alle når de kommer til Solgården er ikke bare sol og et varmt klima, men menneskelig varme og omsorg. Solgården har siden oppstart hatt kontinuerlig drift under mottoet: «Trygghet, trivsel og glede!»

En stor del av gjestene på Solgården er pensjonister, og vi har også mennesker med utviklingshemming som vårt spesialområde. De seneste årene har vårt sommertilbud vokst og blitt stadig mer populært for familier.

Solgården er et feriested som passer for alle, om du reiser alene, med familien, eller i en stor gruppe. Hos oss finner du trygghet, trivsel og glede satt i system. Alt ligger til rette for at du kan nyte dagene, slappe av og kose deg i vakre og trygge omgivelser. Alle gjester kan benytte seg av våre mange og varierte tilbud som forskjellige utflukter, aktiviteter og underholdning. Alle arrangerte turer er med guide og kvalifisert personale, og vi tilrettelegger alltid for de som har ekstra behov.

Historien om Solgården begynte allerede på sekstitallet. På den tiden var det meget få gode ferietilbud til utviklingshemmede. Noen ildsjeler etablerte et humanitært andelslag, som samlet inn penger, og fikk kjøpt en tomt i Spania. Slik startet Solgården. Det ble raskt klart at Solgården hadde kapasitet til å ta imot andre grupper også, som pensjonister, og andre personer med forskjellige behov for trygg og tilrettelagt ferie. Personalet hos Solgården består av kvalifiserte og engasjerte mennesker, og i tillegg til personalet er det mange som bidrar med frivillig innsats.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Les personvernerklæring