Hopp til hovedinnholdet

Ung i trafikken

ungitrafikken.no
Postadresse:
Postboks 752 – Sentrum
0106 Oslo
Ung i trafikken

Ung i trafikken jobber for en rusfri trafikk, og er den eneste trafikksikkerhetsorganisasjonen i Norge for ungdom. Vi har satt oss som mål å være den organisasjonen som best ivaretar de unges interesser i trafikken. Vi arbeider derfor hver dag for å redusere tallet på ungdommer som blir drept eller hardt skadd i trafikken. Vi jobber også for å skape gode holdninger knyttet til rus i trafikken blant ungdom.

Målgruppen og hensikten med aktivitetene:

Ung i trafikken er en aktiv og spennende organisasjon for ungdom under 25 år som ønsker en rusfri arena for utfordring og mestring!

Dette gjør vi gjennom blant annet kampanjer, prosjekter, sosiale medier, skolebesøk og undervisningsmateriell. Eksempler på dette er prosjektet DeathTrip, utstillingen DeathTrip – On the road, og ikke minst gjennom vår side på Facebook «Jeg han ingen venner å miste – ikke kjør i fylla», som har rundt 325.000 likere.

Ung i trafikken er ingenting uten medlemmene våre. I klubbene våre dreier det meste seg om motor-, sykkel- og bilsport, men alt som er av andre spennende aktiviteter kan også finne plass hos oss. Vi mener at det er fellesskapet – opplevelsen – gleden og mestringen som er aller viktigst.

Besøk nettsted

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Les personvernerklæring