Hopp til hovedinnholdet

Altinn ønsker tilbakemeldinger fra lag og foreninger

Publisert:
Oppdatert:
Altinn logo

Altinn er i gang med et større prosjekt for å forbedre og forenkle Altinn for dem som bruker tjenesten. I den forbindelse snakker Altinn med representanter for viktige brukergrupper for å finne ut litt mer av hvilke ønsker og frustrasjoner de har i Altinn.

Altinn er i gang med et større prosjekt for å forbedre og forenkle Altinn for dem som bruker tjenesten. I den forbindelse snakker Altinn med representanter for viktige brukergrupper for å finne ut litt mer av hvilke ønsker og frustrasjoner de har i altinn.

Altinn vet blant annet at mange av dem som skal stifte forening eller lag sliter med samordna registermelding, og ønsker å komme i kontakt med noen som er i denne situasjonen slik at vi kan følge dem i denne prosessen og høre med dem hva de synes er vanskelig i den sammenheng.

Samtidig ser Altinn at det kan være vanskelig å finne folk som er i denne delen av prosessen. Prosjektet er allerede godt i gang og Altinn er opptatt av å få med perspektivet fra frivillige organisasjoner før de går over i neste fase. De er derfor alternativt interessert i å komme i kontakt med en etablert forening eller lag for å få innblikk i hvordan de jobber med rapportering.

Prosjektet har mandat til å gjøre store grep med dagens løsninger og avstanden er relativt kort fra forslag og innspill til faktiske endringer. Så det er en mulighet til å påvirke hvordan disse tjenestene vil utvikle seg i årene som kommer.

Kontakt kan i så fall formidles til:

Alise Kjelling

Seniorrådgiver UX/Brukskvalitet

Avdeling for Altinn og Seres

Tlf: 402 08 854

Alise.Kjelling@brreg.no

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Les personvernerklæring