Hopp til hovedinnholdet

En formiddag i Molde

Publisert:
Oppdatert:
Vaffelekspressen

Frivillig.no og Frivillighet Norge var torsdag 30. august i Molde og holdt foredrag om rekruttering og inkludering i Møre og Romsdal.

Frivillig.no og Frivillighet Norge reiser rundt i hele Norge og holder foredrag om rekruttering og inkludering i samarbeid med lokale organisasjone og kommuner. Tordag 30. august var vi i Molde på en samling på Idrettssenteret der flere organisasjoner har kontor og jobber med felles prosjekter. Det var rundt 40 deltakere på samlingen.

Nasjonalforeningen for folkehelsen, VOFO Møre og Romsdal, Forum for natur og friluftsliv Møre og Romsdal, Friluftsrådet Nordmøre og Romsdal, Møre og Romsdal idrettskrets, Møre og Romsdal Skikrets, Norges Kampsportforbund, Norsk friidrett Møre og Romsdal og Studieforbundet Natur/miljø har alle kontor i samme bygg. Dette gjør at de lettere kan gå sammen om både små og store prosjekter. På samlingen var prosjektet Aktiv fritid for alle hovedfokus, men i pausen så vi også ett konkret eksempel på ett resultat av samarbeid. Organisasjonene sammen med noen sponsorer har gått til innkjøp av en vaffelkarusell som de bruker selv og leier ut billig til andre organisasjoner i nærområdet. På bildet ser vi blant annet Organisasjonssjef i Møre og Romsdal idrettskrets Roar Lervik bak karusellen sammen med Grete Opheim og Vegard Rangsæter.

Frivllig.no og Frivillighet Norge kommer gjerne til dere og holder foredrag om rekruttering, inkludering og andre tema, se her for mer info om tilbudet.

Foto: Møre og Romsdal idrettskrets.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Les personvernerklæring