Hopp til hovedinnholdet

En omvendt innsamlingsaksjon

Publisert:
Oppdatert:
YOUSEFNATUR UNGDOM71of124kopi

Frivillige organisasjoner er gode til mye. Men ikke alle er like gode til å legge ut oppdrag på Frivillig.no.

Frivillig.no skal være en nasjonal samlingsplass for den lokale frivilligheten, og da vil vi ha med alle!

Frivillig.no ble laget på bakgrunn av en reell utfordring kartlagt i spørreundersøkelser, der viste det seg at en stor andel av befolkningen gjerne kunne tenke seg å bli frivillig i en organisasjon de brenner for, om de bare visste hvordan.

Samling og felles markedsføring av hele frivilligheten har vist seg å være veldig effektivt, og vi vil gjerne få med organisasjoner, lokallag og foreninger i hele landet på denne festen!

Etter å ha fått med over 950 organisasjoner og over 12.000 frivillige, ser vi fortsatt at det ikke ligger oppdrag ute i alle kommuner. Målet med en omvendt innsamlingsaksjon er å få med flere lokallag, foreninger og ennå flere nye organisasjoner, slik at folk kan finne noe å engasjere seg i der de bor.

Kan din organisasjon tipse flere lokallag? Send gjerne dette nyhetsbrevet videre internt.

Første filmen i innsamlingsaksjonen ble lansert 1. påskedag og her var Yousef Hadaoui, kjent fra NRK og Svart Humor, på besøk hos Natur og Ungdom.

Alle episodene legges ut på youtube og på kampanjesiden under om.frivillig.no.

Nye frivillige?

I mai og juni øker vi markedsføringen av Frivillig.no ut mot nye frivillige. Husk å legg ut oppdrag og svar raskt når dere får inn meldinger fra nye frivillige.

Trenger du hjelp for å bruke Frivillig.no? Nå har vi innstallert en ny chat på Frivillig.no. Frivillig.no svarer så mye de kan LIVE, og om du ikke får svar kan du legge igjen din epostadresse og så svarer de så fort de er på plass igjen.

Bli med! Bruk Frivillig.no!

Følg Frivillig.no på Facebook og Instagram.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Les personvernerklæring