Hopp til hovedinnholdet

Flyttemelding – Frivillighet Norge flytter til nye lokaler

Publisert:
Oppdatert:
Google kart

Mandag 18. desember flytter sekretariatet i Frivillighet Norge sine kontorlokaler inn i nye Frivillighetens Hus i Christian Krohgs gate 10 i Oslo

Frivillighetens hus blir et kontorbygg på 6 etasjer der en rekke organisasjoner vil få sine egne lokaler, i tillegg til å dele fellesområder med møteromsenter og kafé. Frivillighet Norge skal holde til i 4. etasje i bygget.

Utlån av møterom for medlemsorganisasjoner

Møteromssenteret er fortsatt under oppussing men skal etter planen stå ferdig i begynnelsen av januar. Senteret vil også kunne benyttes av organisasjoner som ikke har faste kontorer på huset, herunder Frivillighet Norges medlemsorganisasjoner. Prismodell og hvordan dette vil fungere kommer på plass på nyåret.

Samlingssted for organisasjoner

Målet med huset er også å bidra til å etablere møteplasser, og steder for erfarings- og kunnskapsutveksling både mellom leietakerne, og besøkende til Frivillighetens Hus.

Blant de andre leietakerne i huset, som kommer på plass utover vinteren og våren er LNU, Norsk Friluftsliv, VOFO, KFUK-KFUM Norge, Natteravnene og Ungdom og Fritid.

Ny addresse:

Christian Krohgs gate 10, 0186 Oslo
Alle telefonnummer videreføres.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Les personvernerklæring